Ondrovo RS 09

Holder, Fendt, Hanomag, Porsche, Itma, Fiat, NewHoland, Valtra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
OndraRS

Ondrovo RS 09

#1 Nový příspěvek od OndraRS »

V dubnu 2010 jsem se stal hrdým majitelem tohoto stroje. Pak nastala několikaměsíční generálka, a teď už se těší na jaro, až ho vyzkouším na poli :-)

Tom

Re: Ondrovo RS 09

#2 Nový příspěvek od Tom »

Ty se těšíš na výjezd do polí, my se těšíme na fotky :driver:
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

OndraRS

#3 Nový příspěvek od OndraRS »

jo fotky , ňák mi nejdou vložit

Tom

#4 Nový příspěvek od Tom »

Musíš je zmenšit tak, aby byly maximálně tuším 800x600 px, já je dávám na 600x450. A taky musí mít příponu .jpg (.jpeg). No a pod tím rámečkem kde píšeš zprávu je rámeček na odeslání přílohy. Vybereš z PC, dáš Přiložit soubor. Počkáš až se to načte, a můžeš dávat další. Pak dáš jenom Odeslat, jako u normální přílohy.
A kdyby to nešlo, tak mi je pošli na TomAgro@seznam.cz , já je sem vložím.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

OndraRS

#5 Nový příspěvek od OndraRS »

tak takhle vypadá teď
Přílohy
PICT4694.JPG
PICT4693.JPG
PICT4692.JPG
PICT4691.JPG

OndraRS

#6 Nový příspěvek od OndraRS »

a takhle vypadal, když sem ho kupoval, střechu a žací lištu mám momentálně sundanou
Přílohy
100_4561.JPG
100_4560.JPG
100_4558.JPG

OndraRS

#7 Nový příspěvek od OndraRS »

a ještě jedna fotka, když sem byl s chodákem v lese
Přílohy
73698_1208178220700_1716031156_421478_184522_n.jpg

lukas7

#8 Nový příspěvek od lukas7 »

OndraRS píše:a ještě jedna fotka, když sem byl s chodákem v lese
pekny je to stroj,. a co ty revody a jak to jezdi rychle? me ho jeden slovak nabizel na vymenu ze to moje tv,. ale neznam rs, tak sem na to nepristoupil,. a nevim jestli sem neudelal chybu,.

OndraRS

#9 Nový příspěvek od OndraRS »

řadí se čtyry rychlosti ve dvou skupinách vpřed a to samé na zpátečku max rychlost je 18 km/h

lukas7

#10 Nový příspěvek od lukas7 »

OndraRS píše:řadí se čtyry rychlosti ve dvou skupinách vpřed a to samé na zpátečku max rychlost je 18 km/h
tak to je podobny jak u malotraktoru,. ale urcite to je lepsi na praci na poli,. vetsina naradi se dava do predu, že?,. u nas ho maji ve statku,ale v zoufalem stavu,ten by potreboval poradnou generalku,akorat clovek nevi jestli se da na to neco sehnat a i literatura,.ale jinak se mi to libi

OndraRS

#11 Nový příspěvek od OndraRS »

lukas7 píše:
OndraRS píše:řadí se čtyry rychlosti ve dvou skupinách vpřed a to samé na zpátečku max rychlost je 18 km/h
tak to je podobny jak u malotraktoru,. ale urcite to je lepsi na praci na poli,. vetsina naradi se dava do predu, že?,. u nas ho maji ve statku,ale v zoufalem stavu,ten by potreboval poradnou generalku,akorat clovek nevi jestli se da na to neco sehnat a i literatura,.ale jinak se mi to libi
jo, nářadí se většinou zavěšuje na páteřový nosník, tady jsou různé druhy nářadí www.rs09.estranky.cz a se scháněním náhradních dílů jsou docela problémy, ale něco se nechá vyrobit, něco nahradit... literatura je vcelku nedostupná, já měl štěstí, že s traktorem jsem koupil i originální dílenskou příručku a katalog náhradních dílů:-)

Zetor

#12 Nový příspěvek od Zetor »

Pěkný RSák 8) Ještě hodit do barvy předek... Líbí se mi to dotížení pomocí pytlů :D
Zetor that's life...
Malotraktor 4x2 domácí výroby - zatím ve vývoji
Vilém :-)

Leo

#13 Nový příspěvek od Leo »

Nějaká literatura je i v manualech - viewtopic.php?f=29&t=20877
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

Tom

#14 Nový příspěvek od Tom »

Pěkný RS. Kdyby ses chtěl té střechy nebo lištovky zbavit, měl bych zájem.
Lukáši: udělals dobře, žes do toho obchodu nešel. Ono ten traktor je dost slabý, je dělaný jako kultivační traktor, tam dělá svoji práci dobře, ale ostatních polních pracech nebo v dopravě to není nic moc.
TomAgro@seznam.cz

lukas7

#15 Nový příspěvek od lukas7 »

Tom píše:Pěkný RS. Kdyby ses chtěl té střechy nebo lištovky zbavit, měl bych zájem.
Lukáši: udělals dobře, žes do toho obchodu nešel. Ono ten traktor je dost slabý, je dělaný jako kultivační traktor, tam dělá svoji práci dobře, ale ostatních polních pracech nebo v dopravě to není nic moc.
tak to potesi ze sem neudelal spatne,. kdyz sem odmitnul tu vymenu,. ale jinak se mi ten stroj libi,.

Odpovědět

Zpět na „Evropské stroje“