šarkáň a ostatné ocove hračky
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: šarkáň a ostatné ocove hračky
z rvr agro ma bracha tu kubotu...taky me uz napadla myslenka tam koupit ten zadek s prevodama a zbytek si udelat svuj, tak jak ma nekdo stavby z TKcka...
Pár stranok dozadu je popísaný Kubov príbeh, ten prišiel ku mne možno aj v horšom stave ako tie diely čo majú v RVR. A už jazdí.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
no kdyz ja mam vzdycky takovej splin, ze jsem dlouho nic nedelal...ale ja ani nemam kde, z nedostatku casu velmi pomalu postupuju na dilne a mezitim si spradam myslenky na neco takoveho...ale tech myslenek mam v hodne odvetvich a potreboval bych na to tak milion korun
Ondro mám rozpracovanejch asi 100 věcí. Dalo by se říct, že snad už ani o peníze nejde. Ale o co jde to je čas. Toho je nejmíň. Věcí doma pokokot. Plánů v hlavě stovky. Snažím se dělat aspoň to nejduležitější. A do toho pak spousty dalších věcí o kterejch jsem nepočítal. A ke všemu teď ten podzim a tma je hned. Tuhle jsem svítil při bagrování, potřeboval jsem ještěrkou něco a nemám na ní světla. Už jsem koukal na ledky a musím nainstalovat. Ale zase kdy? No masakr s tím časem. Teď se docela navalila práce ve fabryce. No už vidím, že stihnu jen to co je nejnutnější. Ještě bych potřeboval nařezat vazbu na takovej kamrdlik. No to je na víkend práce. Abych to aspoň nařezal a položil na ty stěny. Máme rozkopanou tu garáž na zahradě. A mimo to jezdím do lesa na dřevo. No časově je to nejnáročnější.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
no tak ty aspon delas na svym, ale ja se porad potuluju nekde na cizim (obecnim) a doma jsem utahanej jako kote, brzo tma, deti.....a to v praci koncim ve 2, takze relativne bych ten cas mel mit
Ešte skúsim sem pichnúť otazku ohladom Kuba - má domec riadenia z oktavky a ide to ťažko, na FB niekto písal že na japonca použil domec riadenia z V3S. Má to zmysel skúšať? s prepákovaním som už laboroval a tade cesta nevedie , potrebujem iný pomer v skrinke riadenia.
Neviete niekto pomer riadenia V3S alebo kolko otočiek volantu bolo na plný rajd?
Neviete niekto pomer riadenia V3S alebo kolko otočiek volantu bolo na plný rajd?