šarkáň a ostatné ocove hračky

Moderátoři: rezis, zdeněk 1

Zpráva
Autor
Ondras83
Kontaktovat uživatele:

Re: šarkáň a ostatné ocove hračky

#6841 Nový příspěvek od Ondras83 »

z rvr agro ma bracha tu kubotu...taky me uz napadla myslenka tam koupit ten zadek s prevodama a zbytek si udelat svuj, tak jak ma nekdo stavby z TKcka...

oco13

#6842 Nový příspěvek od oco13 »

Pár stranok dozadu je popísaný Kubov príbeh, ten prišiel ku mne možno aj v horšom stave ako tie diely čo majú v RVR. A už jazdí. :typek:

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#6843 Nový příspěvek od Ondras83 »

no kdyz ja mam vzdycky takovej splin, ze jsem dlouho nic nedelal...ale ja ani nemam kde, z nedostatku casu velmi pomalu postupuju na dilne a mezitim si spradam myslenky na neco takoveho...ale tech myslenek mam v hodne odvetvich a potreboval bych na to tak milion korun :D

ota

#6844 Nový příspěvek od ota »

Ondro mám rozpracovanejch asi 100 věcí. Dalo by se říct, že snad už ani o peníze nejde. Ale o co jde to je čas. Toho je nejmíň. Věcí doma pokokot. Plánů v hlavě stovky. Snažím se dělat aspoň to nejduležitější. A do toho pak spousty dalších věcí o kterejch jsem nepočítal. A ke všemu teď ten podzim a tma je hned. Tuhle jsem svítil při bagrování, potřeboval jsem ještěrkou něco a nemám na ní světla. Už jsem koukal na ledky a musím nainstalovat. Ale zase kdy? No masakr s tím časem. Teď se docela navalila práce ve fabryce. No už vidím, že stihnu jen to co je nejnutnější. Ještě bych potřeboval nařezat vazbu na takovej kamrdlik. No to je na víkend práce. Abych to aspoň nařezal a položil na ty stěny. Máme rozkopanou tu garáž na zahradě. A mimo to jezdím do lesa na dřevo. No časově je to nejnáročnější. :(

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#6845 Nový příspěvek od Ondras83 »

no tak ty aspon delas na svym, ale ja se porad potuluju nekde na cizim (obecnim) a doma jsem utahanej jako kote, brzo tma, deti.....a to v praci koncim ve 2, takze relativne bych ten cas mel mit :pistol:

oco13

#6846 Nový příspěvek od oco13 »

Motor na Iseki už bol skušobne nahodený , zistené nedostatky a tak som to zase rozhodil, váham medzi reťazou , remeňmi, alebo remeňmi s rozbehovou spojkou. :zapomel:
Obrázek verzia s rozbehovou spojkou
Obrázek a verzia s reťazou.
Edit k rýchlejšiemu postupu mi chýbajú puzdrá do nabojov z Aliexpresu. :-/

oco13

#6847 Nový příspěvek od oco13 »

Ešte skúsim sem pichnúť otazku ohladom Kuba - má domec riadenia z oktavky a ide to ťažko, na FB niekto písal že na japonca použil domec riadenia z V3S. Má to zmysel skúšať? s prepákovaním som už laboroval a tade cesta nevedie , potrebujem iný pomer v skrinke riadenia. :-/
Neviete niekto pomer riadenia V3S alebo kolko otočiek volantu bolo na plný rajd?

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x2“