Nové forum - brzký přechod
Moderátor: rezis
Re: Nové forum - brzký přechod
České fórum a popisky jsou v angličtině. Proč? I za protektorátu to bylo dvojjazyčně.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Britte aby si sa vzdelával a bol z teba lepší človek. Ja by som ich ale dal v ruštine, predsa len slovanské jazyky sú nám bližšie.
Ruština jde opět do módy a já jí taky oprášil, protože spousta zajímavých věcí o strojařině je právě rusky. Americky neumím ani vařit a na stará kolena se to už učit nebudu. Šišlají a huhňají.
Janci - šak teda daj nejaké múdro, nech sa poučíme
Co je natom za hovadinu, že je tam nacpaná Angličtina?
Rád se nechám poučit.
Rád se nechám poučit.
To že je tam primárne nastavená angličtina je dobrý postreh, v nastaveniach v profile sa to da zmenit na češtinu a urcite to bude chavi vedieť nastaviť pre celé forum.
Ale tie drísty o ruštine sa zas zvrhávajú do hoven jak vždy
Ale tie drísty o ruštine sa zas zvrhávajú do hoven jak vždy
Zetor 4011
Hovno jsi tu napsal pouze ty. Ruština se opět začíná vyučovat a ruštináři jsou velice žádaní na trhu práce.
Jinak, já jsem se ptal, proč tam je ta anglina a nebyl tam primárně nastavený mateřský jazyk.
Jinak, já jsem se ptal, proč tam je ta anglina a nebyl tam primárně nastavený mateřský jazyk.
A ja som pridal, že radšej ruštinu ako angličtinu. Aj v robote lepšie rozumiem ukrajincom jak našim salles managerom. Takže ja hlasujem za ruštinu
No jo, my jsme pouze přízemní Slované, ale někteří z nich se snaží být za každou cenu světoví i kdyby měli zapřít své předky.
Velmi radi sa pchame inym do prdele neviem,ci sa hanbima za cestinu, za slovencinu. Aj Matovic sa pokusa anglicky a vsetkym je na smiech. Budme hrdi,na to, ze mame slovencinu,cestinu!
No, nevím. Chavi a spol to asi vidí jinak. S holou řití, ale jsme slavní. Takhle nějak začínali původní obyvatele USA a také hovořili naprosto jiným jazykem.
Ale to už patří spíš do politiky.
Ale to už patří spíš do politiky.
Možná jsem jen slepý, ale nevidím nikde "zobrazit nové příspěvky" - kdyžtak mě opravte...
Nalavo v hornom rohu new volačo
Také jsem hledal a také marně. Možná proto, že je to psané americky.
Nic takového tam nemám.
Nic takového tam nemám.