uchytenie nápravy v3s na rám malotraktoru
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
uchytenie nápravy v3s na rám malotraktoru
Zdravim..je treba nápravu našróbovať alebo ju stačí len privariť na rám?možno sa pýtam volovinu no ale čo už
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: uchytenie nápravy v3s
Srubuj...potom sa blbo otaca traktor ak treba nieco robit.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
šroubuj ale kvalitně a na matroši nešetři.
Ja jsem vařil a bojim se co se kdy posere a jak to opravim..
Ja jsem vařil a bojim se co se kdy posere a jak to opravim..
Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo aneb když nestačí kladivo jistota je ještě větší kladivo.
celkom dobrý nápad
vis co proti pootoceni tomu brani ta navarena pasovina a pohybu jakym koli smerem samotnej ram.A neprislo me to nejak slozity na vyrobu.Nic tam nemam frezovany,vse je delany jen pomoci flexi a vrtacky.Jiny stroje ani nemam.
Jak si udělal tu oválnou díru pomocí flexy a vrtačky? rád se přiučímkiwi píše:vis co proti pootoceni tomu brani ta navarena pasovina a pohybu jakym koli smerem samotnej ram.A neprislo me to nejak slozity na vyrobu.Nic tam nemam frezovany,vse je delany jen pomoci flexi a vrtacky.Jiny stroje ani nemam.
Pokud tvůj plán selhal, změň plán, ale nikdy neměň svůj cíl!
dělal jsem to asi tak před měsícem taky ,narýsoval ,vyvrtal 12 vrtákem a ojetým kotoučem s malým průměrem jsem to dobrousil
takže jsi vlastně měl 12ku díru a z tý si to flexou odbrušoval? to muselo jít blbě na bylo to na dlouho ne??
- MarianKo
Ja mám 100vku účko na konci vybrúsené do poloblúka,privarené k nohavici a drží to.
Eky: ne špatně jsi to pochopil tady máš náčrtek (malý umělecký dílko)
- Přílohy
-
- Bez názvu.png (7.05 KiB) Zobrazeno 6366 x
Jo jasný díky moc aspon mám zase nějakou inspiraci
Jo přesně jak píše pitrsss.Jó my co nemáme doma stroje si musíme poradit jinak.A fakt to nebylo nějak složitý a pracný.Jako kalibr na ten rádius mě posloužil kouset nohavice o kterej jsem zkracoval nápravu.A je to docela dobrej pocit,když se někdo na to koukne a zeptá se kdes to nechal frézovat?
Re: uchytenie nápravy v3s na rám malotraktoru
Máte to shora jen polozeny na te trubce napravy? Neni tam moc velkej tlak primo v tom jednom bode? Pemyslim o stejny nebo podobnym řešení, ale tak nejak jsem si rikal kdyz na zadek poradne nalozim at nerozmacknu tu nohavici napravy.. Premyslim ze bych navaril jeste nejakou vyztuhu a ni to nasroubovala, jeste i zesilil to ucko ramu.