ládíkuv zetor 5611
Moderátor: Lukashil
- Zetor
Re: bucifalek
O.K. nechte to tady .Co máš za příslušenství a kde ho hlavně používáš(les,zemědělství)?Ale traktor je to pěknej
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Jasný,ok. V tom případě tady je půl zetorů nesériových. Já bychs e v tom nehrabal,pokud jsou to zetorácký věci a dá se říst jedna řada,nechal bych to na pokoji. až bude půlka traktoru třeba z 8011 a druhá 7011 pak bych to asi řešil. Do nesériových bych dával razantnější zasáhy a hlavně které jsou na první pohled patrné.tohle moc lidí asi nepozná
-
- Kontaktovat uživatele:
traktor pouzivam jak v lese tak i v zemedelstvi
prislusenstvi je obracec a nahrabovac sena ton , vlek 3,5 tuna , kara z vleku 5 ti tuny , pluh dvouradlicak , brany , navijak, rotacni sekacku ZTR 165 hovnocuc 3000 litru a sberaci vuz na 18 m krichlovych 9 ti tunu a 5ti radlicny podmitaci pluh
jojo o traktor si pecuju
prislusenstvi je obracec a nahrabovac sena ton , vlek 3,5 tuna , kara z vleku 5 ti tuny , pluh dvouradlicak , brany , navijak, rotacni sekacku ZTR 165 hovnocuc 3000 litru a sberaci vuz na 18 m krichlovych 9 ti tunu a 5ti radlicny podmitaci pluh
jojo o traktor si pecuju
Naposledy upravil(a) ládík dne pon pro 22, 2008 8:11 pm, celkem upraveno 1 x.
- Zetor
Už to nebudeme řešit,nechci se hádat od toho toto fórum neni .Každopádně jak se rozdělilo fórum na ty subfóra,tak je to tu přehlednější a není důležité kde to je.Milhauss píše:Jasný,ok. V tom případě tady je půl zetorů nesériových. Já bychs e v tom nehrabal,pokud jsou to zetorácký věci a dá se říst jedna řada,nechal bych to na pokoji. až bude půlka traktoru třeba z 8011 a druhá 7011 pak bych to asi řešil. Do nesériových bych dával razantnější zasáhy a hlavně které jsou na první pohled patrné.tohle moc lidí asi nepozná
Můžu poprosit o fotečku navijáku?
Pěkné fotky,jak ty balíky nakládáš?
-
- Kontaktovat uživatele:
nakladame to vidlema z desty a mam to za traktorem
foto navijeku nemam
foto navijeku nemam
- Zetor
Ahoj,když máš ty vidle za traktorem při práci,tak máš kšandy (ramena) úplně nahoře?Nemáš fotku toho VZZ?Jakej máš naviják?ládík píše:nakladame to vidlema z desty a mam to za traktorem
foto navijeku nemam
-
- Kontaktovat uživatele:
navijak je domadel ze zilu ale ma jeste nejaky mouchy ale to se vychyta
-
- Kontaktovat uživatele:
nejkdy jak kdy a kde ale nemusis jeste si to zvednes pistnicej ale musis mit ve predu zavazi jinak stijis na zadníchZetor píše:Ahoj,když máš ty vidle za traktorem při práci,tak máš kšandy (ramena) úplně nahoře?Nemáš fotku toho VZZ?Jakej máš naviják?ládík píše:nakladame to vidlema z desty a mam to za traktorem
foto navijeku nemam
- Zetor
Kolik tak naložíš než jdeš na zadní?ládík píše:nejkdy jak kdy a kde ale nemusis jeste si to zvednes pistnicej ale musis mit ve predu zavazi jinak stijis na zadníchZetor píše:Ahoj,když máš ty vidle za traktorem při práci,tak máš kšandy (ramena) úplně nahoře?Nemáš fotku toho VZZ?Jakej máš naviják?ládík píše:nakladame to vidlema z desty a mam to za traktorem
foto navijeku nemam
-
- Kontaktovat uživatele:
asi kolem tuny jak kdy ja s tim nakladam senažní balíkyZetor píše:Kolik tak naložíš než jdeš na zadní?ládík píše:nejkdy jak kdy a kde ale nemusis jeste si to zvednes pistnicej ale musis mit ve predu zavazi jinak stijis na zadníchZetor píše:Ahoj,když máš ty vidle za traktorem při práci,tak máš kšandy (ramena) úplně nahoře?Nemáš fotku toho VZZ?Jakej máš naviják?ládík píše:nakladame to vidlema z desty a mam to za traktorem
foto navijeku nemam
- Zetor
Tak to se mě zdá celkem dost.ládík píše:asi kolem tuny jak kdy ja s tim nakladam senažní balíkyZetor píše: Kolik tak naložíš než jdeš na zadní?