kde parkujete traktor

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Peetan

Re: kde parkujete traktor

#16 Nový příspěvek od Peetan »

DOOM píše:JO TO JE MOJE 7211 TAM SE ASPON VLEZE 5 LIDI DO KABINY DO TOHO NH MAX 2 A TEN DRUHY TO MA NA H..........
Takže mám chápat zkratku NH jako Na Hovn.? :smich:

Máš ji pěkně vyfešákovanou, to se musí nechat, taky bych jenou chtěl přijít k traktoru a nemusel si do něho brát gumovky a seškrabávat bláto i z volantu a sednout tam v sáčku a říct si, že mám traktor jak malovanej. 8)
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA

DOOM

#17 Nový příspěvek od DOOM »

TAK TO NH NENI NA HOVNO JE TO NEW HOLLAND TO TY ALE ASI VIŠ AKORAT TA KABINA JE PROTI ZETORU MALA JINAK NH MA UŽ 190 mh NAJETO :) :) :) :)

Peetan

#18 Nový příspěvek od Peetan »

DOOM píše:TAK TO NH NENI NA HOVNO JE TO NEW HOLLAND TO TY ALE ASI VIŠ AKORAT TA KABINA JE PROTI ZETORU MALA JINAK NH MA UŽ 190 mh NAJETO :) :) :) :)
Vím, ale nedalo mi to... Já to slyšel na techagu u stánku NH z úst kohosi od Stromu a samozřejmě jsem si to zapamatoval. :smich:
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA

6911
Kontaktovat uživatele:

#19 Nový příspěvek od 6911 »

Peetan píše:
DOOM píše:JO TO JE MOJE 7211 TAM SE ASPON VLEZE 5 LIDI DO KABINY DO TOHO NH MAX 2 A TEN DRUHY TO MA NA H..........
Takže mám chápat zkratku NH jako Na Hovn.? :smich:

Máš ji pěkně vyfešákovanou, to se musí nechat, taky bych jenou chtěl přijít k traktoru a nemusel si do něho brát gumovky a seškrabávat bláto i z volantu a sednout tam v sáčku a říct si, že mám traktor jak malovanej. 8)
:red: vysperkovany traktor to ma snad jen milanhajenka
:vysmech: ja jsem an tom lip - monterky a kanady staci :)

Zetor5211

#20 Nový příspěvek od Zetor5211 »

Já parkuju traktor ve stodole.
Zetor 5211, zetor 7211, BSS P53S, BSS P73S a nesené nářadí

antipo

#21 Nový příspěvek od antipo »

Ve stodole 8)
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341

jano
Kontaktovat uživatele:

#22 Nový příspěvek od jano »

Ešte, že sa stroj nevedia sťažovať na klientelizmus. No každý podľa zásluhy ale hlavne veľkosti.
4xRS+Z 014 u.jpg
Přílohy
niečo aj pod holím nebom
niečo aj pod holím nebom
Traktor a naradie 025 u.jpg
Traktor a naradie 023 u.jpg
KOLA029 u.jpg

Blajda

#23 Nový příspěvek od Blajda »

Já taky oba dva ve stodole 8)
Přílohy
P1030963a.jpg
Zetor 3011 a 6748

Tom

#24 Nový příspěvek od Tom »

Já se musím přiznat, že jsem trochu ostuda, Svobodu mám rozloženou v krabicích v garáži a převodovku venku pod plachtou, ale Haťan, ten na svůj přístřešek zatím čeká (sice jsem včera přivezl dřevo, ale dělat na tom budu až mezi svátkama), ale už brzy se přesune do dílny, kde na něm budu pracovat. Tak tady jsou dva obrázky, jak je zasněžený (dneska konečně začlo sněžit).
To, jak je vepředu dané zadní kolo, to je zkouška, abych viděl, jak to bude vypadat, když tu zadní nápravu dám pod rám, a na předek dám 16" kola. Teď jdu ven, a jdu ho připravit na odtažení do dílny, takže všechna kola vrátit na původní místo :)
Přílohy
DSCN6031.JPG
DSCN6030.JPG
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

zdeněk 1

#25 Nový příspěvek od zdeněk 1 »

Tom píše:Já se musím přiznat, že jsem trochu ostuda, Svobodu mám rozloženou v krabicích v garáži a převodovku venku pod plachtou, ale Haťan, ten na svůj přístřešek zatím čeká (sice jsem včera přivezl dřevo, ale dělat na tom budu až mezi svátkama), ale už brzy se přesune do dílny, kde na něm budu pracovat. Tak tady jsou dva obrázky, jak je zasněžený (dneska konečně začlo sněžit).
To, jak je vepředu dané zadní kolo, to je zkouška, abych viděl, jak to bude vypadat, když tu zadní nápravu dám pod rám, a na předek dám 16" kola. Teď jdu ven, a jdu ho připravit na odtažení do dílny, takže všechna kola vrátit na původní místo :)
Když ho necháš ještě chvíli pod tím stromem tak bude ještě víc zelený než je teď :D To bude super maskování
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje

Tom

#26 Nový příspěvek od Tom »

zdeněk 1 píše:
Tom píše:Já se musím přiznat, že jsem trochu ostuda, Svobodu mám rozloženou v krabicích v garáži a převodovku venku pod plachtou, ale Haťan, ten na svůj přístřešek zatím čeká (sice jsem včera přivezl dřevo, ale dělat na tom budu až mezi svátkama), ale už brzy se přesune do dílny, kde na něm budu pracovat. Tak tady jsou dva obrázky, jak je zasněžený (dneska konečně začlo sněžit).
Když ho necháš ještě chvíli pod tím stromem tak bude ještě víc zelený než je teď :D To bude super maskování
Teď už stojí na dílně, dneska jsem "kopal základy" pro přístřešek, takže brzy bude pěkně pod střechou :)
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Ruda

#27 Nový příspěvek od Ruda »

Já parkuju ve stodole, ale příští rok chci postavit garáž s kamnama, protože ve stodole se v zimě nedá nic dělat a v létě taky ne, protože flexa ani COčko by se blízko sena nejspíš používat neměly a tak to radši ani nezkouším..... :tyty:
Silnice je dobrá na to, abych po ní dojel do terénu... mám rád platnost fyzických, ne silničních zákonů.

pirat
Kontaktovat uživatele:

#28 Nový příspěvek od pirat »

jano píše:Ešte, že sa stroj nevedia sťažovať na klientelizmus. No každý podľa zásluhy ale hlavne veľkosti.
4xRS+Z 014 u.jpg

na jake vymere delas ?? a ty traktory jsou vsechny tvoje ?? a na co vyuzivas tolik eresek ???

pech.

#29 Nový příspěvek od pech. »

Jano: ty máš ladu 110? spokojenost?

stano 4011

#30 Nový příspěvek od stano 4011 »

Blajda píše:Já taky oba dva ve stodole 8)
no BLAJDA pekna 30tka vratane lekarnicky ,tie fotky tu mohli bit aj skor v patricnom vlakne 8)

Odpovědět

Zpět na „Putyka“