CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
jj taky sem ho viděl. Nejlepší je, že telefonní seznam přetrhneš i ty pavle de fakto každý Na [Youtube] je dost návodů jak nato
Věrný člen agresorů.com
...nikto by neuveril ......... ako dvojičky .....arid píše:to nésu já, aby nedošlo k mélce, ale téš sem neodolal. A mosim uznať, že Zekon je frajer.vitex píše:Sympaťák.
- arid
- Kontaktovat uživatele:
mám to jeho vystópení natočeny. až sa ně bode chceť (až ně polóbí múza) postřížu a jebnu to na jutrubku. Ale kurde, třištvrtě hoďky držét v pazůři kameru, brala ně taková křečpavel601 píše:...... pred pár rokov som bol na Trabi sraze vo Vyškove a Zekon tam trhal telefonné zoznamy ....
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/
Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.
...... ja mám problém si na WC odtrhnúť .................romus145 píše:jj taky sem ho viděl. Nejlepší je, že telefonní seznam přetrhneš i ty pavle de fakto každý Na [Youtube] je dost návodů jak nato
[quote="ota"]Ahoj, to ARO V3S nefachalo Ti ta Orsta? To jsi měl v té spodní petce olej do ní? Ono si to kolikrát takhle odspodu nechce nasát. A ten motor trošku houpe. Ale to asi upravíš. No jinak pěkná prácička, celkem dobrý zvuk i s tím jen lapačem jisker na komínku.
No a já dneska dodělal zedničinu na krbu. Ráno jsem improvizoval celý spodek pod vložku. No snad se povedlo. Zítra komínky a potom zkouška zatopení! Už se docela těším. Musím vyzkoušet. No a potom dodělat ten soupouch nad komínek. Ale to už je čas. Ještě tu římsu z dubu přidělat. Tu mám taky. Dneska mi pomáhal pes. Teda povětšinu času ležel na mazlovy. Včera pomáhala i kočka. Honila mi váleček když jsem maloval stěnu. Hrozně se ji líbilo, jak se koulel po zdi a chtěla si ho půjčit. No a pes momentálně leží na mazlovy a je totálně utahanej z toho jak jsme spolu chodili ven přiřezávat ty plynosilikátový kostky a zase domů. Snad stokrát jsme byli spolu venku a uvnitř. No ale ještě potom dodělávky, zedělat zezadu. Ale topit už půjde, tak to se nějak dodělá.
Pár dnešních fotek.
Potom už asi šla . Olej behal hore dole lenže som potom odpojil hadicu pred nádržou a nič neviem či bolo málo oleja ale čerpadlo asi nejde .Dal som si spraviť bolcne do školy a ani sa nato nepozrel chuj dnes to idem asi nahodiť na kolesa a nastaviť zbiehavosť
No a já dneska dodělal zedničinu na krbu. Ráno jsem improvizoval celý spodek pod vložku. No snad se povedlo. Zítra komínky a potom zkouška zatopení! Už se docela těším. Musím vyzkoušet. No a potom dodělat ten soupouch nad komínek. Ale to už je čas. Ještě tu římsu z dubu přidělat. Tu mám taky. Dneska mi pomáhal pes. Teda povětšinu času ležel na mazlovy. Včera pomáhala i kočka. Honila mi váleček když jsem maloval stěnu. Hrozně se ji líbilo, jak se koulel po zdi a chtěla si ho půjčit. No a pes momentálně leží na mazlovy a je totálně utahanej z toho jak jsme spolu chodili ven přiřezávat ty plynosilikátový kostky a zase domů. Snad stokrát jsme byli spolu venku a uvnitř. No ale ještě potom dodělávky, zedělat zezadu. Ale topit už půjde, tak to se nějak dodělá.
Pár dnešních fotek.
Potom už asi šla . Olej behal hore dole lenže som potom odpojil hadicu pred nádržou a nič neviem či bolo málo oleja ale čerpadlo asi nejde .Dal som si spraviť bolcne do školy a ani sa nato nepozrel chuj dnes to idem asi nahodiť na kolesa a nastaviť zbiehavosť
Aro 243 3,2 D
Tak přestaň používat šmirglpapír z pásovky.pavel601 píše:...... ja mám problém si na WC odtrhnúť .................romus145 píše:jj taky sem ho viděl. Nejlepší je, že telefonní seznam přetrhneš i ty pavle de fakto každý Na [Youtube] je dost návodů jak nato
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Jdeme popřát vnučce k prvnímu roku
Dílna je dílna
- arid
- Kontaktovat uživatele:
vnučka slaví a dědík bode sťatéstaník píše:Jdeme popřát vnučce k prvnímu roku
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/
Dnes výlet do Pece pod Sněžkou-Vrchlabí-Benecko s manželkou.Původně jsme měli jet na vinobraní s mercedesy zámek Čejkovice ,ale nechtěl jsem se mlátit po D1 tak se plán změnil.
To ste to moseli rychle stihnót, bo tu celé odpoledne chčije... Uklízím dílno a sklep, sere mě to...
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Sme jeli v půl deváté no jasně že jsme na sněžku nedošli,ale prošli jsme se po poledni bylo okolo stánků tak husto že jsme ani ten guláš neochutnali a po cestě do Vrchlabí koupili kus salámu a pár rohlíků. Šíleně nesnáším delší frontu víc jak 10 lidí na cokoli a po poledni bylo fakt narváno.Odjížděli jsme z Pece po jedný hodině a to ještě svítilo sluníčko
Do16h sen špalikoval a pak sem šel taky uklizet do dílny.Hned se tam lip dělá.chobotek píše:To ste to moseli rychle stihnót, bo tu celé odpoledne chčije... Uklízím dílno a sklep, sere mě to...
Pánové máte v těch krkonoších jak je všude vidět stále dost dřeva taky jsem potkal asi 2 vyvážečky a jednu asi 7745 s vlekem na dřevo v Dolních Štěpanicích.Zajel jsem taky do Mrklova a podíval se jak dopadla moje oblíbená hospůdka pod silnicí já mněl za to že jí někdo koupil a zrenovoval 6 let jsem tam nebyl a vypadá to že ji už asi nikdo nezprovozní.Kulturák je taky na prodej asi už tam žádnej domorodec není samej chatař nebo chalupář
Co chceš, už aji tu linko zrušili. Stejně sem tam vozil akorát větr v bedně. Místních tam je ještě dost, ale oni tak posedět doma u kořalke. Aji tu v městě je znat, že v hospodách néni tóli lidi. Dřeva mám eště trochu ve vleku, to sem stihnul vyskládat ráno, ale není to kam dávat. Buď bude schovany dřevo nebo auto :-(
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.