"Vozíky" kúpené a zbytok urobený tak, aby to šlo za yanmara. Pripájam detailnejšie foto.serpenton píše:Copak to máš za fajnové nářadí ?
YANMAR 1401D
Moderátor: DYK
- Minihansol
Re: YANMAR 1401D
Vypadá to velmi pěkně. Ty "vozíky" se dají koupit samotné jako náhradní díl? Jaká je jejich cena? Dík
- Minihansol
Ukecal som jedného polského predajcu. Bol ochotný tie "vozíky" predať osobitne. Napokon som zistil, že celý stroj vlasne on skladá u seba v dielni - predajnom dvore. Všetky diely mal na paletách. Má dva druhy "vozíkov" zelené lacnejšie a červené trochu cena je vyššia. Po podrobnej obhliadke so zistil, že sú v podstate rovnaké len červené mali strojné opracovanie a povrchovu úpravu vizuálne lepšiu. Tie zelené ponúkal po 60€ a červené 68€.Kuba píše:Vypadá to velmi pěkně. Ty "vozíky" se dají koupit samotné jako náhradní díl? Jaká je jejich cena? Dík
DíkMinihansol píše:Ukecal som jedného polského predajcu. Bol ochotný tie "vozíky" predať osobitne. Napokon som zistil, že celý stroj vlasne on skladá u seba v dielni - predajnom dvore. Všetky diely mal na paletách. Má dva druhy "vozíkov" zelené lacnejšie a červené trochu cena je vyššia. Po podrobnej obhliadke so zistil, že sú v podstate rovnaké len červené mali strojné opracovanie a povrchovu úpravu vizuálne lepšiu. Tie zelené ponúkal po 60€ a červené 68€.Kuba píše:Vypadá to velmi pěkně. Ty "vozíky" se dají koupit samotné jako náhradní díl? Jaká je jejich cena? Dík
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
... a ty ceny jsou za pár nebo za 1ks ? Kde to v tom polsku je ?
Jediný co má na světě cenu je hlína a co z ní vyroste ..
- Minihansol
Ceny sú za 1ks, toto by mal mať každý polský predajca poľno techniky. Tento mi tvrdil, že zelené robí jeden výrobca a červené druhý. On ich iba predáva. Ja som ich kupoval v "Spytkowice", asi je to takto správne.serpenton píše:... a ty ceny jsou za pár nebo za 1ks ? Kde to v tom polsku je ?
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
... díky za info. A jakou šířku řádků u brambor děláš s Yanmarem ? Já myslím tak 50 cm ?
Jediný co má na světě cenu je hlína a co z ní vyroste ..
- Minihansol
Tohto roku sa sadili zemiaky yanmarom po prvý krát. Tak sa skúšalo, jedno políčko na cca 70cm a druhé na rozchod yanmara 78cm.serpenton píše:... díky za info. A jakou šířku řádků u brambor děláš s Yanmarem ? Já myslím tak 50 cm ?
- Minihansol
Budem sa musieť poobzerať po väčšej vlečke, s touto sa zdá byť yanmar nevyužitý.
Já mám vlečku udělanou z M 22 a řekl bych, že je to akorát. Kdyby se ti podařilo něco takového sehnat( nejlépe 3s sklápěč), tak máš super vlečku.Minihansol píše:Budem sa musieť poobzerať po väčšej vlečke, s touto sa zdá byť yanmar nevyužitý.
Ahoj,
já mám jen nepatrně větší stroj než ty a mám tuto :
http://postimage.org/image/68nmof1w5/
Je naprosto skvělá. Doporučuji.
Traktor s vlečkou váží 1100kg.
V pátek ráno jsem na vlečce vezl 1600kg štěrku asi 4 kilometry a pohoda. Celkem jsme tedy vážili 2800kg (já mám skoro 100) a i do kopce mi to utáhl nejrychlejčí převod.
Jel jsem ale po asfaltě !
já mám jen nepatrně větší stroj než ty a mám tuto :
http://postimage.org/image/68nmof1w5/
Je naprosto skvělá. Doporučuji.
Traktor s vlečkou váží 1100kg.
V pátek ráno jsem na vlečce vezl 1600kg štěrku asi 4 kilometry a pohoda. Celkem jsme tedy vážili 2800kg (já mám skoro 100) a i do kopce mi to utáhl nejrychlejčí převod.
Jel jsem ale po asfaltě !
- Minihansol
Ešte nie je, som na vážkach medzi doma robenou sklopkou alebo silnejším brzdeným vozíkom s ŠPZ.trikko píše:tak čo už je nová vlečka ??
ked vozíš zelené niečo aj chováš??
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
- Minihansol
To nebolo pre nás.trikko píše:ked vozíš zelené niečo aj chováš??
Testoval som dalšiu možnosť, vozík je pre yanmara trochu priťažký, má problém v kopcoch na mokrej tráve. Rozloženie hmotnosti má zle, náprava je na stred, bola by lepšia trochu v zadu. Ináč paráda, uvezie tri krát toľko ako pôvodná stará vlečka.