válec dvoutaktního motoru
válec dvoutaktního motoru
Co vás napadá jak ty žebra dát zpět?
Přivařit,přilepit nebo zahodit Zatím jsem se přikláněl je tam přivařit ale v jedné z firem co svařují litinu mě bylo spíš doporučeno přilepit. Má stím někdo skušenosti co s tím najde se nějaká rada?
Já bych to klidně nechal přivařit jen se bojím aby mě tam neudělali housenku jak vráta přes celý válec o to nestojím
Přivařit,přilepit nebo zahodit Zatím jsem se přikláněl je tam přivařit ale v jedné z firem co svařují litinu mě bylo spíš doporučeno přilepit. Má stím někdo skušenosti co s tím najde se nějaká rada?
Já bych to klidně nechal přivařit jen se bojím aby mě tam neudělali housenku jak vráta přes celý válec o to nestojím
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
Re: válec dvoutaktního motoru
Na jednom válci jsem to viděl kápnutý na krajích mosazí.Válec pak stejně natírám syntetikou tak to vidět nebude.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Mě se nejvíc osvědčilo normální COčko. Akorát to musiš dobře připravit. (Česká pošta dodala válec na Slavii 1D80, který byl zabalený v mnoha hadrách a dvou krabicích s olámanými žebry)
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Na litinu je bezkonkurenční staré dobré autogen a mosaz. Pepa.
- sedypeta
bez jednoho žebra to taky pojede a ikdybys to nějakým způsobem dal zpátky, tak se tepelná vodivost v místě spoje sníží na tolik že že to žebro bude mít
pouze estetický efekt. pokud je jenom jedno tak bych to neřešil
pouze estetický efekt. pokud je jenom jedno tak bych to neřešil
dřevem jako benzínem
-
samozřejmně zahodit teda pokud to nechceš jen jako veterána pak ta mosaz lepeni moc nevěřím kov se roztahuje jinak jak to lepidlo
ti to spadlo ?
je to veteran takže zavarit mylinko vybrusit do V aspoň v mistě svaru aby až tu housenku odbrousiš tak aby tam nejaky svar zbyl...bude sa to moset předehřát sice sů elektrody na vaření litiny aj bez předehřevu 1ks stojí cca 30kč....tím že to bude někdo vařit jen z jedné strany tak to musí nahnůt opačně aby to po svaření bylo rovně...kolik to předehnut nevím asi 10° záleží jak ta hůsenka bude dlůhá a z toho pak sa odvíjá to pnutí
je to veteran takže zavarit mylinko vybrusit do V aspoň v mistě svaru aby až tu housenku odbrousiš tak aby tam nejaky svar zbyl...bude sa to moset předehřát sice sů elektrody na vaření litiny aj bez předehřevu 1ks stojí cca 30kč....tím že to bude někdo vařit jen z jedné strany tak to musí nahnůt opačně aby to po svaření bylo rovně...kolik to předehnut nevím asi 10° záleží jak ta hůsenka bude dlůhá a z toho pak sa odvíjá to pnutí
nespadlo ale chobotek to uhodl to ta posraná pošta udělala
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
Předpokládám reklamace taktéž neúspěsná... Já jsem ten válec znovu zabalil a zkusil jej pustit ze dvou netrů na beton. Nic ne nestalo. Pak mě napadlo tu bednu vzít, najít tu krávu, co zamítla reklamaci, vletět k ní do kanclu, tam jí to ze dvou metrů hodit na stůl s poznámkou, že s tím jen běžně manipuluju a nechápu proč běžná manipulace dělá díry na stolu a válci se nic neděje. Že bych to jako zkusil hodit z ještě větší výšky, abych měl představu jak vypadá běžná manipulace v podání české pošty. No a pak jsem chvíli počkal a přešlo mě to :-)
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
- standakvech
Mě dnes dorazily majlery na vlek poštou a jejich manipulací roztrhaly pečlivý igelotový zábal takže měly auto semej olej Tak sem vás alespoň trochu pomstil i když jejich chybou