Milhaussovic příslušenství
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Milhaussovic příslušenství
Tak jsem si po době udělal radost a konečně jsem přivezl svou vysněnou sklápěčku. Náprava dělaná,naboje a kola kombajn E-512 pneu 10-15 plus rezerva. Sklápěčka je jen napravo pístnicí,zatím mi to stačí. Časem když se podaří hever,za rozumný peníz,asi předělám. Sajtny nové,elektrika,třetí noha,co víc si přát
A to mi kdosi napsal,že mám celou STSku
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
tak konečně došlo na předělání bran. Komplet celé nové,100ka účko a jakl dozadu,dříve to bylo z trubiček,a byly furt oznutý,tak teď už to snad vydrží,ještě natřít dvě brány a je to. Účko bude sloužit i jako smyk
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Můj poslední přírůstek - sklápěcí koňka
.....ahoj , vyzerá ako origo , len znížit bočnice o tú jednu dosku , oplechovat rohy a je ako s fabriky ...
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se vrátil o pět let zpět a opět přitáhnul original vlek za Mulinu. Nějaká práce na něm je,ale není to nic hrozného. Musím to umýt,stála u slepic asi 15 let,tak si umíte představit,jak vypadá. Na fotkách se usilovně pracuje
na kolik tě vyšel???Milhauss píše:Tak jsem si po době udělal radost a konečně jsem přivezl svou vysněnou sklápěčku. Náprava dělaná,naboje a kola kombajn E-512 pneu 10-15 plus rezerva. Sklápěčka je jen napravo pístnicí,zatím mi to stačí. Časem když se podaří hever,za rozumný peníz,asi předělám. Sajtny nové,elektrika,třetí noha,co víc si přát
Zetor 6718 DEEP RED
- zetorak jirka
Vozejček je moc pěknej ale ta dvojmontá z muliny ti tam nepujde protože má uplně jiné náby a to se dvouma dyskama tudiš i dvojima kolovýma šroubama, pro každé kolo samostatně. a tyhle náby na tu nápravyčku nedáš.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No já si to myslel,nevadí,něco zkusím vymyslet
cus parada a klobouk smekam, ohledne te dvojmontaze ja to na svej 22 resil podlozkama na tuneni osobaku sehnal jsem na bazosi zelezne svaril je k sobe a prevrtal diry a cena na kolo 250
zetor a liaz navzdy
Millhausi ty z toho budeš mat raz JZD pekne sa ti to rozrastá
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Ani ne,ale co máme 4 chlévy a malou uličku,tak z chléva hnůj házíme na kolečko a s kolečkem jezdím po fošně na vlek,a tam zase porovnat vidlema,takhle strčím dopravník do uličky a zrovna z chléva budu házet na pás a venku jen strkat do vleku a rovnat,Zase nějakej čas a práce ušetřena. Uvidíme,musím sehnat nápravičku a oj,aby byl mobilní,je to těžký jako kráva. A kabel je utrženej,to je ale maličkost a snad pojede. Uvidíme