Golf Tdi
- eclipse
Golf Tdi
Tak jsem si koupil auto je to WV Golf 1.9Tdi 81kw Je to na začátek takže žádné velké rozměry chce trošku zapracovat na laku už je na pár místech v pokročilém stádiu
Vybava:Klima,ABS,2xairbag
Najeto 237000km
Vybava:Klima,ABS,2xairbag
Najeto 237000km
Zetor 6911,7711,7745,5211,JD6830Premium,JD6420Premium,UNK320,Case 527
Re: Golf Tdi
ahoj, pěkný ty kola tomu sednou ale koupit auto s tolika kilometrama si odvážnej to už sou kilometry akorát na to aby se to začlo srát
.... Když nemáš mozek, nebolí tě hlava ....
tak tak diesel sa len tažko zoderie na našom golfe je 400 000 a maká ako pes a to bez dolievanie vačšieho množstva oleja predsa každý motor papá olejmacalf píše:buď v klidu ten motor navrtí půl mega.........
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
gratuluju ke koupi dobrá volba to byli poslední osobákový nafty co za něco stáli.Mám ten samej v B4ce a ma nalítano 330000 a nevezme olej,jezdí za 5-5,5litru nafty,má to pumpu na vodu mimo rozvody takže i výměna jednoduchá,elektroniky taky moc není a jezdí super.... Ještě jednou gratulace.
- eclipse
Přesně ták macalf a trikko tahle motory (1Z AHU ALE AFN atd) jsou požírači kilometru bez sebemenšich problemu somozřejmě ostatní už na tom tak není na autě jsou všechny tlumiče,př. a za. kotoče,ramena,homokinetáky atd. nový tak spon na pár kilaku pokoj
podejce říkal že si motor veme tak pul litru což je nic u tohodle motoru,už sem videl tenhle motor kterej mel natočíno 540 000 Km
podejce říkal že si motor veme tak pul litru což je nic u tohodle motoru,už sem videl tenhle motor kterej mel natočíno 540 000 Km
- eclipse
Dík to potěší že se líbý já sem přemýšlel o slabší verzi což je 66Kw ale ty rakety co zaně chtěli ,ale pak se objevil tenhle a jasná volba.pasa444 píše:gratuluju ke koupi dobrá volba to byli poslední osobákový nafty co za něco stáli.Mám ten samej v B4ce a ma nalítano 330000 a nevezme olej,jezdí za 5-5,5litru nafty,má to pumpu na vodu mimo rozvody takže i výměna jednoduchá,elektroniky taky moc není a jezdí super.... Ještě jednou gratulace.
A hele když máš tu B4 nepotřebuješ nějaké ND mám doma taky B4 ale 2.0 benzin climatronic komplet
no tak tlumiče ,brzdy,klouby čepy ,výfuky...to maš skoro spotřebak to se měni na podstatně mladších autech tady to měniš ve 200000 km ale u novejch kolikrát už po 120000 km -osobně jsem tu dělal několik oplu,peugeotů a fordů a jiných co měli lehce nad 100000 a už se toho dost měnilo.To co jsi pořídil je fakt držák
no ted jsem měnil preventivně zadní stěrač začal se přidírat.... a to jsi ho zrušil nebo naboural že maš na díly....
No třeba by se něco našlo ja to produmám a napíšu -díky za nabídku
- eclipse
nene ja nebourám Kamarád co ma též golfa 1.6gt to ktomu dostal za 2000Kč tak to je skoro zadarmo jen ty kola co tam byly by měli cenu ti tisíc dokonce by to mělo být pojizdný ale motor už je venkupasa444 píše:no ted jsem měnil preventivně zadní stěrač začal se přidírat.... a to jsi ho zrušil nebo naboural že maš na díly....
tak to je super to nemá chybu.a to je kombík?já ted na auti moc času nemám....dodělávám hydrauliku na traktoru na ten muj čelnák,chtěl jsem to jen propojit s druhým rozvaděčem a nakonec tam taham jiný trubky a všechno přepojuju tak je to horší s časem
jojo, gratuluju, já ho měl, sice v čtyřkole a 66 kw, ale myslím, že to byly poslední kloudný káry.já na něm najel 270 tisíc a asi něco podobnýho měl stočený, když jsem to kupoval.
každopádně počítej s tím, že máš taky stočíno. důležitý je, ešli to startuje v zimě...
ostatně, tyhle motory umí i 650 tisíc bez potíží.
hlavně žádný sračky do motoru. stačí 10w40, raději po 10000 vyšplouchnout a máš klid.
každopádně počítej s tím, že máš taky stočíno. důležitý je, ešli to startuje v zimě...
hlavně žádný sračky do motoru. stačí 10w40, raději po 10000 vyšplouchnout a máš klid.
tu poslední větu prosím zapsat a zapamatovat!!!!!!!jarda 1 píše:jojo, gratuluju, já ho měl, sice v čtyřkole a 66 kw, ale myslím, že to byly poslední kloudný káry.já na něm najel 270 tisíc a asi něco podobnýho měl stočený, když jsem to kupoval.
aby někoho nenapadlo tam nalejt vodu s označením 5W-50 syntetický motorový olej nejvyšší výkonnostní třídy a pak nadávat že ty motory stojej za hovno.Jinak TDI 81 kW umí jezdit na 15W40-minerál. Takový mašiny už se dneska nevyrábí..........
- eclipse
JJ je to combi jinak at se daří v dodělávaní hydraulikypasa444 píše:tak to je super to nemá chybu.a to je kombík?já ted na auti moc času nemám....dodělávám hydrauliku na traktoru na ten muj čelnák,chtěl jsem to jen propojit s druhým rozvaděčem a nakonec tam taham jiný trubky a všechno přepojuju tak je to horší s časem
super kombajna mám taky.díky ted o víkendu tu hydr budu dodělávat pak dam foto tahám tam spoustu trubek tak sem zvědavý jestli to bude chodit