Massey Ferguson
Moderátor: DYK
- TomikKouril
Massey Ferguson
Má někdo nějaké zkušenosti se značkou MF řada 5400 nebo i jiná,dík
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
Re: Massey Ferguson
Mám cenové nabídky a pár návštěv u uživatelů....
Jednou větou bych to shrnul že je to jak francouzský auta. Měkoučký, pohodlný a příjemný, ale kvalita?
Jednou větou bych to shrnul že je to jak francouzský auta. Měkoučký, pohodlný a příjemný, ale kvalita?
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- TomikKouril
U nás ho měl chlapík do zemědělství, a po roce a půl ho vrátil a koupil si Case a toho už má 3rok a na podzim koupil dalšího Case a na MF nadával kudy chodil
Jezdím se strojema, kterým věřím John Deere
- Chudej farmar
ja bych zas tak skepticky nebyl! ty modeli co maji plynulou prevodvku jsou totozne s FENDT, kamaraduv soused na nich ma zalozenej strojovej park. loni koupil nakou 125. vymenil to za 114 zetora. i ty male verze maji slusne prevodovky nemyslim si ze by to byli spatne traktory a uz vubec bych to nesrovnaval s necim jako je treba pica auto
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
- TomikKouril
Ten na té fotce má řazení bez spojky,všechnoChudej farmar píše:ja bych zas tak skepticky nebyl! ty modeli co maji plynulou prevodvku jsou totozne s FENDT, kamaraduv soused na nich ma zalozenej strojovej park. loni koupil nakou 125. vymenil to za 114 zetora. i ty male verze maji slusne prevodovky nemyslim si ze by to byli spatne traktory a uz vubec bych to nesrovnaval s necim jako je treba pica auto
- Chudej farmar
a kolikatka to je? tak to bude plynula, protoze myslim ze masey plnej powershift nedela. bude stejny jako FENDT, ale ten ma lepsi software. nicmene cena je taky nekdy jinde. je treba se s tim projet. ten co si koupil tu 125 tvrdi ze je to takovy linejsí.. ale to je otazka ona ta plynula prevodovka ma velke ztraty.(na velkych traktorech to nejni tak citit) ( zas na druhou stranu vsechny comon rail motory jsou takove zdusene kvuli tem dementnim ekologickym teroristum)TomikKouril píše:Ten na té fotce má řazení bez spojky,všechnoChudej farmar píše:ja bych zas tak skepticky nebyl! ty modeli co maji plynulou prevodvku jsou totozne s FENDT, kamaraduv soused na nich ma zalozenej strojovej park. loni koupil nakou 125. vymenil to za 114 zetora. i ty male verze maji slusne prevodovky nemyslim si ze by to byli spatne traktory a uz vubec bych to nesrovnaval s necim jako je treba pica auto
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
- TomikKouril
Převodovka je Dyna4 a na te fotce je dva roky starej a má 110 koní.Dnes má už jiné označení.Ještě to má tuhost spojky,na knoflík.Pro mě upně jak v letadleChudej farmar píše:a kolikatka to je? tak to bude plynula, protoze myslim ze masey plnej powershift nedela. bude stejny jako FENDT, ale ten ma lepsi software. nicmene cena je taky nekdy jinde. je treba se s tim projet. ten co si koupil tu 125 tvrdi ze je to takovy linejsí.. ale to je otazka ona ta plynula prevodovka ma velke ztraty.(na velkych traktorech to nejni tak citit) ( zas na druhou stranu vsechny comon rail motory jsou takove zdusene kvuli tem dementnim ekologickym teroristum)TomikKouril píše:Ten na té fotce má řazení bez spojky,všechnoChudej farmar píše:ja bych zas tak skepticky nebyl! ty modeli co maji plynulou prevodvku jsou totozne s FENDT, kamaraduv soused na nich ma zalozenej strojovej park. loni koupil nakou 125. vymenil to za 114 zetora. i ty male verze maji slusne prevodovky nemyslim si ze by to byli spatne traktory a uz vubec bych to nesrovnaval s necim jako je treba pica auto
- TomikKouril
A kolik koštuje takovejhle novej MF?TomikKouril píše:Na fotce je 5455
- TomikKouril
Novej model stojí 1 150 000 kčkapr píše:A kolik koštuje takovejhle novej MF?TomikKouril píše:Na fotce je 5455
- Chudej farmar
to je slusna cena, a vybava? odpruzena naprava kabina? motor klasika rotacka nebo uz CRko? i kdyz si myslim ze by mohli s cenou jeste doluTomikKouril píše:Novej model stojí 1 150 000 kčkapr píše:A kolik koštuje takovejhle novej MF?TomikKouril píše:Na fotce je 5455
- TomikKouril
výbava přesně netuším,ale už je to comonrailChudej farmar píše:to je slusna cena, a vybava? odpruzena naprava kabina? motor klasika rotacka nebo uz CRko? i kdyz si myslim ze by mohli s cenou jeste doluTomikKouril píše:Novej model stojí 1 150 000 kčkapr píše:A kolik koštuje takovejhle novej MF?TomikKouril píše:Na fotce je 5455
Jestli chceš traktor do lesa do nástavby kup JD, to má taky comonrail a hlavně to má rám, takže nic nezatěžuješ a nikde ti neteče olej
Dyna 4 na 5xxx řadě nemá řazení bez spojky. Má 4 pod zátěžej a 4 se spojkou na řadičce...
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA