John Hare 4x4
Re: John Hare 4x4
Odpojovací bych ho chtěl, řešit ten nakladač budu až pojede traktor, tohle je jenom předběžně, tvoje videa jsem viděl několikrát a fotky taky, celkově je ten tvůj stroj pro mě velkým vzorem, s nosností nakladače počítám tak jak píšeš, nechci to přetěžovat a navíc jezdim pořád 4x4 v terénu, no a podkop není v plánu, ale co není může jednou být, tím že už jeden traktor mám tak plánuju jeden na odvoz materiálu a ten druhý na manipulaci.
mam 10B
20 zubov kolesa
myslím že uplne postačujúce...
20 zubov kolesa
myslím že uplne postačujúce...
Díky za radu, použiju něco takového, Jak radíš.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Mám 8b2, velikost kol tak, aby se mi do nich vešel unašeč Gaz. Za celou dobu jsem si tohohle spojení nemusel všimnout, ikdyž jsem tam použil vyrazenej řetěz. Kola indukčně kalené zuby
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem a asi ty zuby kalený nemám, mám ty kalený kola na převodu mezi prevodovkama
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Já vul měl celou převodovku k tomu motoru z corsy i s poloosama. Vyhodil jsem to do šrotu, dneska bych ji potřeboval
Tak už i s koly, (ty jsem si půjčil z prvního traktoru)myslím že to bude přesně to co jsem chtěl, jekl už je doma takže začnu s rámem

Nevíte jestli u samuraje náhon přední nápravy není zešikma? myslím kardan shora já to totiž potřebuju vodorovně (když to dám vodorovně a tak svislé čepy nejsou svisle) U jimnyho to mám vodorovně ale tam je trochu jinej přední diferenciál.

Nevíte jestli u samuraje náhon přední nápravy není zešikma? myslím kardan shora já to totiž potřebuju vodorovně (když to dám vodorovně a tak svislé čepy nejsou svisle) U jimnyho to mám vodorovně ale tam je trochu jinej přední diferenciál.

Zvislé čapy majú mať mierny zaklon.... (Vrch)