Humorné obrázky

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor

Deane7

Re: Humorné obrázky

#3527 Nový příspěvek od Deane7 »

Obrázek
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.

jen-inzerat

#3528 Nový příspěvek od jen-inzerat »

Dobrý ale dovolím si k tomuhle přidat drobnou perličku: takže autor toho obrázku, pokud tedy nelže, se musel narodit před rokem 1962.
Protože v tom roce komouši, v naší tehdejší ČSSR ( mimochodem jako PRVNÍ v Evropě, včetně té komplet té tehdy "pokrokové" západní), zrušili v zákonech tresty za homosexualitu u plnoletých. No a zbytek států Evropy naši vlast postupně v tomhle lidskoprávním počinu, dotahovalo.
A kdo by mi snad nevěřil, tak ať si to klidně dohledá, a klidně na internetech ...

vitex

#3529 Nový příspěvek od vitex »

Takže můžeme být klidní,že nemáme ve vládě debily jenom my. :evil:

jean

#3530 Nový příspěvek od jean »

S homosexualmi problem nemam, su to normalni ludia, nevycnivaju z davu. Ale ti od pismenka T dalej su riadni posahanci. Tam to patri do ruk odbornikom - teply vie, ze ma pero, len ho nebavi lizat koberec. Ale stale je chlap. Od T dalej ti posahanci maju pohlavie podla pocasia alebo podla mody na internete. Osobne si myslim, ze teplosom spojenie s pismenkami T, i, q a neviem ako sa oznacuje zvysok 199 pohlavi, akurat tak uskodilo. Na dvoch teplych v susedstve si ludia zvyknu, na blba v zenskych satach uz tazsie.

Fizz

#3531 Nový příspěvek od Fizz »

Znám holky co jsou na holky, a neznám chlapa co s tím má problém.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

jean

#3532 Nový příspěvek od jean »

Lebo kazdy normalny chlap je tiez lesbicka. Ja pindu olizem rad, ale chuja by som si do huby nedal :D

Tomas6

#3533 Nový příspěvek od Tomas6 »

Když si dvě holky hrajou je to hezký, do doby kdy tě nechtějí vzít mezi sebe....
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233

J.Pucera
Kontaktovat uživatele:

#3534 Nový příspěvek od J.Pucera »

S teplejma a lesbama problém nemám. Ale musím se podělit. :)
Kdyzmi bylo 19-20 začal jsem chodit do Prahy na vejšku. Tak si takhle jdu na vítězňáku tím podchodem a na schodech dvě holky. Normálně v objetí a líbali se. Na živo jsem to viděl poprvé. Musím říct, že mi to zaskočilo, ne jako ve špatném. Ale prostě jsem čuměl. :smich: :smich:

Fizz

#3535 Nový příspěvek od Fizz »

ony ty jakoze vtipny hlašky z obrázku vlasne nasiraji lidi... tak jakoze nenapadne...

a vlastne je to spiš tak že je to kazdymu jedno když se mu to necpe pod nos... a kdyz se mu cpou pod nos dvě holky tak mu to just nevadi... tak pekny svatky... :D
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

jean

#3536 Nový příspěvek od jean »

Obrázek

Chose11

#3537 Nový příspěvek od Chose11 »

A jak tady bezpečně mašinfíra předjede cyklistu aby dodržel odstup 1,5m? :zapomel:
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.

jean

#3538 Nový příspěvek od jean »

Pojde za cyklistom až na stanicu.

fikejz

#3539 Nový příspěvek od fikejz »

Každá pořádná mašina má vepředu radličku. Věřím, že při dostatečné rychlosti s níž cyklistu radličkou nabere a odstrčí na bok od kolejí nebude s nedostatečným bočním odstupem nejmenší problém ;-)
Menší problém by mohl nastat s čistotou cyklistova spodního prádla, ale to strojvedoucího trápit nemusí.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

Irčan

#3540 Nový příspěvek od Irčan »

Obrázek
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin

Odpovědět

Zpět na „Putyka“