Probouzíš se z letního spánku?
Hinomoto N249
Moderátor: DYK
Re: Hinomoto N249
Hinomoto N249
začal jsem brát drogy, tak stíhám více věcí
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
...že si zase hraju na chytrého . Na tom videu je jedno podstatné vylepšení , co se týká vyorávací radlice . Mám na svém ověřené , že takto je to lepší .
Ty mi s tím nedáš pokoj, viď? Myslíš to, že má špičku trochu přizvednutnou? Chápu, že to pak nechce hlínu dole tak trhat a odpor stroje bude menší.... a když to máš odzkoušené tak do hlíny to asi leze taky dobře.....
No uvidíme, co s ním nakonec všechno provedu. Díky za tipy. Třeba i to vyorávání bude jednou radost
Hinomoto N249
...na hnojení a orbu už se chystáš ? A jak pokračuje domeček ?
Na orbu se chystám.... takže jsem v nějakém mezičase šel povolit ty zahrnovačky na konci odhrnovaček a povedlo se mi dostat jen dva šrouby ven a dva se začaly protáčet. Od té doby jsem se tam s flexou nedostal. Ale šrouby jsem sehnal nové.
Letos se mi podařilo dostat k obhospodařování část rodinných pozemků (uvidíme na jak dlouho), takže si s pluhem trochu oporám výměru takhle z hlavy nevím.
Zatím to mám v plánu zorat, na jaře zvláčet a osít trávím semenem a pak seno. Říkal jsem si,že bych to projel podrývakem když potom lítaly ty velké JD. Ale nemám ho a do výroby kvůli jedné akci se mi nechce. Do budoucna přemýšlím co s tím..... chtěl bych,aby to aspoň něco málo vydělalo,ale zatím mě nic nenapadlo.
No a s domečkem to jde, jak říkám všem, na pi.u
Čekám na tesaře,ale naštěstí mi to moc nevadí, protože jsem hroznej šnek a všechno mi hrozně trvá. Teď dodělávám štíty.
Letos se mi podařilo dostat k obhospodařování část rodinných pozemků (uvidíme na jak dlouho), takže si s pluhem trochu oporám výměru takhle z hlavy nevím.
Zatím to mám v plánu zorat, na jaře zvláčet a osít trávím semenem a pak seno. Říkal jsem si,že bych to projel podrývakem když potom lítaly ty velké JD. Ale nemám ho a do výroby kvůli jedné akci se mi nechce. Do budoucna přemýšlím co s tím..... chtěl bych,aby to aspoň něco málo vydělalo,ale zatím mě nic nenapadlo.
No a s domečkem to jde, jak říkám všem, na pi.u
Čekám na tesaře,ale naštěstí mi to moc nevadí, protože jsem hroznej šnek a všechno mi hrozně trvá. Teď dodělávám štíty.
Hinomoto N249
...už jsi pod střechou ?
No myslel jsem si,že sem hodím až fotky orby,ale předběhl jsi mě. Střecha je v procesu. Do konce týdne bude garáž už úplně hotová a druhá půlka s laťováním a do konce listopadu by měla být hotová i druhá půlka
Pár fotek z procesu:
Dneska jsem poprvé parkoval v suchu
Pár fotek z procesu:
Dneska jsem poprvé parkoval v suchu
Hinomoto N249
Když nebude pršet o víkendu se pustím do orby,ale je dost sucho. 3 týdny úplně bez deště. V pátek jsem sekal při svitu lampy okolo pole
Hinomoto N249
Do zimy stavba pod střechou, tak to má být Ať se dílo daří
Kubota parking only :-)
-
- Kontaktovat uživatele:
Parádny domček. Aký rozmer pôdorysu to má ? Garáž má výbornú strechu na neskoršie doplnenie solárnych panelov.
Držím palce aby si to čím skôr zakryl.
Vilo.
Držím palce aby si to čím skôr zakryl.
Vilo.
Díky Vilo. Ja mám radost,že už do toho nebude pršet
Vnější půdorys je 17x9,5m. A samotná dílna/garáž je 7,5x9,5. Jak to teď bylo poprvé uvnitř celé prázdné tak je to tak akorát
Se solárama mám osobní problém,ale přípravu na ně udělám kdybych někdy změnil názor. Ještě musím připravit špalety na okna a pak je půjdu objednat. No a pak budu čekat na montáž,abych si tam mohl zatopit a pokračovat v práci
Vnější půdorys je 17x9,5m. A samotná dílna/garáž je 7,5x9,5. Jak to teď bylo poprvé uvnitř celé prázdné tak je to tak akorát
Se solárama mám osobní problém,ale přípravu na ně udělám kdybych někdy změnil názor. Ještě musím připravit špalety na okna a pak je půjdu objednat. No a pak budu čekat na montáž,abych si tam mohl zatopit a pokračovat v práci
Hinomoto N249
Tak dnes ,,zoráno,, honil mě déšť, takže jsem to vůbec neseřizoval a byl rád že je to nějak otočené. Ale nahnojené je to pořádně. Loni jsem vůbec nehnojil. Letos celé pole pokryté vrstvou listí z lípy a posekané trávy okolo pole + pořádná vrstva kravského hnoje.
Ale ty pérka na konci odhrnovaček už mám v richtiku
Zkoušel jsem první brázdu s předradličkama,ale pořád se to ucpávalo tak jsem hned zase shodil dolů.
Ale ty pérka na konci odhrnovaček už mám v richtiku
Zkoušel jsem první brázdu s předradličkama,ale pořád se to ucpávalo tak jsem hned zase shodil dolů.
Hinomoto N249
...dokonalost je krásná , cesta k ní je však trnitá !