Kovošrot

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
chobotek

Re: Kovošrot

#4066 Nový příspěvek od chobotek »

To je neuvěřitelné, tam nezbylo opravdu nic!
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

J.Pucera
Kontaktovat uživatele:

#4067 Nový příspěvek od J.Pucera »

Takovéhle poklady jsou tam už po několikáté. Občas se zadaří..

ota

#4068 Nový příspěvek od ota »

Ale prt velebnosti! Soused to schytal, za ty šrouby! Bylo by jich pěkná hromádka. Kdyby je posbíral! Všechny nové nikdy nepoužité. Netroufnu si odhadnout, na co by vyšel třeba šroub M20 zinkovanej pevnostní. A to že by jich tam kýbl vybral! Matice, podložky. A soused? Na který hovno by jsi ten spojovák měl? :vztek: :pohlavek:
No ale doufejmež, že mám u něj kýbl plnej krásnejch jinejch věcí! Jak on říká ,,pošuci co se léčí krámama"! :smich: Že ,,byl jsem už dokonce u lékaře. Pane doktore, mám uchylku, sbírám krásné věci a už nevím kam je mám doma dávat! Napište mi nějaké medikamenty. Doktor člověče zajděte si do kovošrotu a tam si naberte tunu krásnejch věcí, to jsou vaše medikamenty! A soused táááák jóóó´já zrovna jedu!" :smich: :D A naordinoval si v kovošrotě 200 kg zgarbáků na váhu! :D :D

J.Pucera
Kontaktovat uživatele:

#4069 Nový příspěvek od J.Pucera »

:smich: no mám to podobně..
Je tam paleta s velkým spojovákem novým šrouby podložky. Je to bokem a cena 20 Kč/kg

StaPo3011

#4070 Nový příspěvek od StaPo3011 »

pěknejch zinkovanejch pevnostních šroubů není nikdy dost :) , 20 Kč/kg je super...
Když jsem potřeboval dva kusy dlouhejch M20-tek koupit ve Feroně, tak jsem se divil. Ona tam ta jejich cifra něco přes stovku za kilo nevypadá na regálu zas tak hrozivě,
ale když zjistíš, že ty dva šrouby měly dohromady přes půl kila, tak ona ta cifra u pokladny nehezky povyskočí :'( .

chobotek

#4071 Nový příspěvek od chobotek »

Kdyby ti stačily nezinkovaný M16 pevnosti 4.8, tak ti je nadělím za 5Kč/kg ;-) Možná jsou některé 5.6 :D
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

Mílap

#4072 Nový příspěvek od Mílap »

Pěkný den,
na ty šrouby ve Slaném jsem zabudol, M 20, M 16, matice, velké ségrovky. Ještě v krabičkách na paletě.

vitex

#4073 Nový příspěvek od vitex »

ota píše: čtv lis 07, 2024 8:55 am Byl tam soused a dostal nakázáno všechno hezký vybrat. Doufám, že tak provedl, jak jsem mu nakázal. Řekl jsem mu co má vzít pro mě, klidně metrák. Však já s tím dělám, to se neztratí! Tak uvidíme, jak poslechl. Minule jak tam byly ty trny a ti dva pánové ho předběhli, zbylo v bedně opravdu po dně jen vrstvička šroubů a bordelu. Škoda, on fotky maže a já si ji neuložil. Dal bych před a po obrázek. :vysmech:
Helé našel jsem tu ,,po".

Obrázek
Ahoj Oto,nezbyly by náhodou pro ošklivého dědka ty dva upínací šrouby nástrojů do frézky (po pravé straně bedny ?

J.Pucera
Kontaktovat uživatele:

#4074 Nový příspěvek od J.Pucera »

V pátek ve Slaným u fanťáku byly takový ty velký modro oranžový regály.

Mílap

#4075 Nový příspěvek od Mílap »

Pěkný večer,
Středokluky, kulatina pr. 75- 15 230.0; pr, 6O- Maximum speciál Mo; pr. 100- 11 600; pr. 110- 11 523.
Zhruba 1,5 m kusy, 100 a 110 jsou bez popisu (barev. značení ČSN), ten mám na kouscích co mi odpálili.
Pak je tam ještě 11 375; 14 220 a nějaké další tyče, včetně těch tažených čtyřhranů a plocháčů, co jsem tu o nich psal 31. října. Na hromadě za domečkem.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“