Unimog
Re: Unimog
Jestli muzes dej pak foto,unimogy mam rad a u nas jich zas tak moc neni.
Provoz na volnobeh by u tohodle modelu nemel byt problem je to klasika motor s jednoduchym vyfukem a pokud to pri prejezdu bude mit trochu otacky aby se vse zyhralo a vycitilo tak to bude uplne v poho.
Provoz na volnobeh by u tohodle modelu nemel byt problem je to klasika motor s jednoduchym vyfukem a pokud to pri prejezdu bude mit trochu otacky aby se vse zyhralo a vycitilo tak to bude uplne v poho.
Tak me napada neni to nahodou nekde od melnika? Loni jsem tam videl bilou u100 s plosinou.
-
- Kontaktovat uživatele:
jj je to tak
Parada ja ji videl jen z auta stala u obchodaku a ja docela spechal tak jsem nemel cas zastavit a omrknout ho pripadne prohodit par slov s majitelem.
Unimog je držák stroj jezdil sem 800. Pak 900 a 1000 a na závěr 1500
U406/900 bych jednou chtel jako veteran idealne v cabriu a agro verzi. Ta 1500 byla komunal nebo agro?
Vše bylo agro verze ramena i náhon v předu i vzadu ta 1000 měla ještě mezi redukci na stroj na pokládání drenáží
Tak to jsem rad ze jsem narazil na nekoho kdo jezdil s radou 406 agro. Popravde dnes bych to asi na deni praci nechtel ale je to model ktery sledji v inzerci a cekam az se ukaze nejaky kompletni nejlepe nenapadeny kutilem pred renovaci v agro verzi a idealne cabrio pokud by to byla zajimava nabidka tak bych vzal i 4 valec.
Ta 900 se pěkně houpala jak kachnička v postřikovací nebo v ořezávání na předku a vzadu vyorávač 1000 zas byla supr na přepravu kasometu jinak se s tím dobré vozí i dřevo z lesa
-
- Kontaktovat uživatele:
tak od včerejška je na dvoře, zatím to vypadá, že s tím jen jezdili a údržba je pro blbce asi polovina žárovek popraskanejch, světla svítěj jen potkávačky a to na libovolnou polohu vypínače, netopí to (má to vlastní čerpadlo na vodu, to je samozřejmě v řiti, takže tříhodinová cesta byla dost super), obecně palubka je silně napadená kutilem, není palivoměr, otáčkoměr se ukázněně drží na 3000 a nehne se ani když je vše odpojený, nejde to zamykat, je jiná sedačka takže pás nejde zapnout...
taky si nejsem jistej jestli je vcajk regulátor vzduchu (budík vyleze na 16atm a pak je tam zarážka). V návodu jsem sice zahlíd 18,2 atm, ale je od jinýho typu. Ten budík taky nebude origo.
taky si nejsem jistej jestli je vcajk regulátor vzduchu (budík vyleze na 16atm a pak je tam zarážka). V návodu jsem sice zahlíd 18,2 atm, ale je od jinýho typu. Ten budík taky nebude origo.
tak od včerejška je na dvoře....
A kde je foto?
A kde je foto?
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
S tim tlakem vzduchu nevim jak 100 ale ja mam taky kolem 18atm
Tak na takhle zvedlou plošinu jsem se už bál a to jsem jezdil s 13 -22-27 m. 13 avie, 22 liaz, 27 tatra.
Vypada dost zachovale. jak vysoko zvedne?