Je mastnaček trotl?
Je mastnaček trotl?
Jen tak pro zajímavost
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Je mastnaček trotl?
Chybi tam moznost "pouze nekteri jsou trotlove"
Jinak kdybyste ho nechali bejt, bylo by tady min bordelu a zbytecnejch temat obcas nekdo napise neco ve smyslu moudrejsi ustoupi, ale evidentne se nenaslo dostatecny mnozstvi rozumnejsich
Jinak kdybyste ho nechali bejt, bylo by tady min bordelu a zbytecnejch temat obcas nekdo napise neco ve smyslu moudrejsi ustoupi, ale evidentne se nenaslo dostatecny mnozstvi rozumnejsich
Myslim,ze rozumni uz ustupovali az dost,podivej se na vyvoj nasich vlad a to,co tu mame dnes....Fialovy hnus.Moudrejsi ustoupi a vladnou nam idioti...Takze za mne "Neustupovat".
Florian
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, ked ustupis, zvecsa stupis do h... A
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Krásný příklad upadku civilizace řeší se nevyřešitelný , tedy mlacení prázdné slámy.
Jednoho krasného dne nebude naco hubu otevřít, ale větrných řečí bude vzdy dost.
Jednoho krasného dne nebude naco hubu otevřít, ale větrných řečí bude vzdy dost.
A rmty kokot?
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Podobné téma se tu už objevilo. Myslím si, že je to zbytečné. Proto nekomentuji.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Dostal ban a je klid...
Už si ho odpykal. A protože je klid, tak byste ho mohli nechat na pokoji, aby klid i zůstal.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Přesně, nevím proč do něj zbytečně rejete.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
omlouvám se osazenstvu,
ban je užitečná věc, dobrovolně si jej ukládám na týden.
ban je užitečná věc, dobrovolně si jej ukládám na týden.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Asi tak plnej souhlas Přestaňte do sebe rejt jak svině do hnoje a bude zas na foru dobře Ono je rejpnutí a rejpnutí a čeho je moc toho je příliš
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Osobně projevené pokání je dle mého dost statečný čin, takže nějaký dobrovolný ban je už nadbytečný Jirko
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)