Foton TE 354
Moderátor: DYK
Re: Foton TE 354
...úroda parádní , ale ten vyoravač by chtěl vylepšit , abys za tím nemusel chodit ...
Nene zostanem u tohto stareho zazraku. Akurat mu treba vymenit radlicku uz je rokmi zodrana. Ma to viac dovodov jeden je ten ze zahrada je aj dolu svahom a svah na bok. Čize ked idem tak to uchadza s traktorom na stranu. A takto ked idem za tym viam si riadit pekne na stred riadku. Uz som skusal aj ten vybracny vyoravac a ten nefungoval asi zla hlina mozno nastavenie . A mam v plane buduci rok posadit menej. Takze na ten kusok nebudem špekulovat.
Tri zemiačky
Tri zemiačky
...tak , tak , každý používá nářadí , jaké mu vyhovuje . A ty brambůrky , to jsou tzv. dietní . To když Ti doktor řekne , že můžeš k obědu jen jeden zemáček .
...to nic není !
Pozerám, že vedľajší pozemok je samá burina... Ten rákosník ...parádny pomocník. Keď sem prídu rákosníci, a uvidia ťa, budú sa cítiť ako doma. Možno sa budú smiať, že tam malý náklad. Isto si videl, ako chodia vyťažení ....
...a nějaké citrusy taky pěstuješ ?
To asi všade tie zaburinené pozemky sú a čím viac tých starších ľudí nevládze tak je to z roka na rok horšie. A mladý pýtajú za to pomaly toľko ako keby tu vedľa bola Blava.
...citrusy , batáty , fíky ... a Malacky jsou kde ? V Africe ??? Když jsem před několika lety napsal , že sadím brambory okolo 19.3. , měli mě někteří za blba . Ty jsi mě hodně povzbudil .
Tak kdy se pustíme do kokosu , banánů a ananasu , nebo to už taky máš ? Zeťák taky letos zkouší batáty , tak jsem zvědavý ...
Tak kdy se pustíme do kokosu , banánů a ananasu , nebo to už taky máš ? Zeťák taky letos zkouší batáty , tak jsem zvědavý ...
Ty ma tusim sledujes banan mam tiez.
...rychle jsem proletěl celé Tvoje vlákno a našel jsem Tvoji tropickou zahradu , když připravuješ palmu na zimu .