Kovošrot
Re: Kovošrot
Sbýráš tyhle hevery? Kolikrát podobnej potkám ve šrotě. Mám doma asi 2 a už nepřibírám. Bo mám asi 7 hydraulickejch. Tuhle jsem ten šroubovací měl jeden v ruce. Ani kupodivu soused ho nevzal. Dal jsem ho do depozitu. Ale asi ho někdo potřeboval, tak tam podruhé už nebyl. Soused má myslím i z války Německej. Myslím, že on by vyrovnal slušně dlouhou polici těhle heverů. Kdysi mi o fousínek utekly tři ty co se dávaly pod Německé kombajny E 512. Kurva to jsem kvičel tenkrát. Chlápek je uviděl první asi o 10 vteřin dřív než já!
Oto nesbírám. Mám doma 4 hydraulický 2 z Tatry, 1 na 5t a 1 na 3t. Jen mi přišlo líto ho tam nechat. Na nějaký malý šudlání bude dobrej.
StaPo3011 je hodně hodně podobnej tomu z katalogu. Třeba je to on nevím. Kdyby tomu tak bylo čekal bych na něm logo Zetoru.
StaPo3011 je hodně hodně podobnej tomu z katalogu. Třeba je to on nevím. Kdyby tomu tak bylo čekal bych na něm logo Zetoru.
Google vrátí hromadu obrázků toho zvedáku na dotaz "hever vilímek", odkazy uvádějí nosnost 1,5t. Tyhle mechanický verky používám, když vím, že to na tom heveru bude stát dobu
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslín že ten bufik je ve Slanym u fanťáku už nějakou dobu. Jinak je tam dlouho sběrací vůz na seno/slámu.
Tenhle týden jsem tam bohužel nebyl. Musím se mrknout po neděli..
Tenhle týden jsem tam bohužel nebyl. Musím se mrknout po neděli..
Pěkný den,
Kladno, nerez, mimo jiné i 3 trubky pr. 90x2 dl. 3m a plech 5x 500x něco přes metr. Hliníkové tažené profily, např. i L 80x80x8.
Kladno, nerez, mimo jiné i 3 trubky pr. 90x2 dl. 3m a plech 5x 500x něco přes metr. Hliníkové tažené profily, např. i L 80x80x8.
Kovošrot Luštěnice torzo brusu nad kulatou převodovka s rozvodovou komplet buď je to Bělorus nebo rumun moc sem to nepřehlížel
nejsou někde nerezové tyče 16mm? Potřebuju tři kusy tak 1.7 až 2 m. Díky
Nerezové tyče predávajú v lepších obchodoch s hutným matriálom.
No kupujeme je v Matezexu H. Králové. Mají i různé materiály. A nebude to stát svět. Naposledy jsem kupoval 120 cm tyče AISI 304 nějakou 35 průměr a vyšla mě asi na 850 Kč. Akorát se tam musí dojet, uříznou na míru. No já jel kolem, tak jsem se stavil.
U nás v šrote som zazrel toto dynamo tak som ho zachránil. Malo by to byť original na "majora", už podľa tej remenice, tá sa mi moc páčila. Je to 12V 200W. Trošku som ho očistil kefou.
Inak tam bolo aj funglovka 24V, ešte sa lesko , ale to som tam nechal.
Ozaj, ešte tam bol Bielorus, traktorbáger, očesaný ak by niekto dačo potreboval
Inak tam bolo aj funglovka 24V, ešte sa lesko , ale to som tam nechal.
Ozaj, ešte tam bol Bielorus, traktorbáger, očesaný ak by niekto dačo potreboval
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)