co sa vam zleho dneska pritrafilo
-
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
Jaroušku, jak ty, kterej každýho pošle do píče, můžeš mít kulatý stůl??????
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.
ten nábytek by se měl nějak napustit, nějakou mastnotou - aby nezrezivěl...ne?
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Chobotku 120cm prumer pro 7 lidi ok a pak to ma jeste rozsireni do ovalu o dalsi cca 2 mista.
Debilecku, tys nevidel z naseho NIC. Jses trotl kterej ani cist neumi. Mas vubec zakladku, ty montesorri sasku?
-
praskne ti žilka?
jak můžu neumět číst?
nechci ani domyslet, jakou školu máš ty, dle tvého projevu, no fakt nevím
dneska bychom mohli jet bomby, sypu ptáčkům
jak můžu neumět číst?
nechci ani domyslet, jakou školu máš ty, dle tvého projevu, no fakt nevím
dneska bychom mohli jet bomby, sypu ptáčkům
Z tebe ne, lepsoidni namysleny sasci jsou nic.
Otber-side, uz by si mohol skludnit hormon. Dnes si uplne zbytocne zacal metat hovna ty.
Edit, tak vlastne uz vcera.
Edit, tak vlastne uz vcera.
Vola me fraja z dhl, ze pracku dovezou v sobotu rano. Ze kolega mel d9vizt dnes, ale dostal novy auto a nechtel si ho v tech polich zasrat. Asi do prizne s tim blbeckem s malinama. Rikam mu a je tupej, ze neumi pouzivat mapy.cz? Za veskerou stupiditu a blbost sveta muze moje sprosta karma )) no a vinyl i po druhym kole oprav ve vzduchu. Objednal jsem uzin wk222 a dolepim si to sam.
sedmého člena brzy zavřou do sanatoria, židle tedy netřeba
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
-
s ohledem na Mastný slovník, bude lepší, když budou celoročně ve folii
ale musím Jaroušku uznat, že ten polyš jsi oblepil dýhou velmi pěkně, takhle na první pohled, tak snad vám to vydrží
ale musím Jaroušku uznat, že ten polyš jsi oblepil dýhou velmi pěkně, takhle na první pohled, tak snad vám to vydrží
Jay, detska zidle tam neni.
Plzenacku, jdi zalejt.
Plzenacku, jdi zalejt.
Tak mám o zabavu postaráno Polu zadní díl vejfuku má konečná Nebejt to tak starý auto Leden 2009 tak snad objednám nerez celej aby byl nadosmrti klid ale je to pálka 8 ticek s dopravou a zadní díl za 1500 Tak to musím probrat s dvorním autopravářem On má zvedák a ví co a jak Já se v tom hrabat nebudu není najezd abych pod to vlez a taky bych se nemusel narovnat
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Uhnilý výfuk není tak hrozné neštěstí. Jsou horší věci...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
No já mám auto rok 2006. A pořát originál výfuk. Komplet celej. Tuhle to měl mechanik zvednutý, dával mi tažný. Tak jsem na něj koukal. Zadní díl je sem tam orezlej. No zatím furt drží dobře.
U Saxa manželka kdysi jela polňačkou a zmasakrovala výfukové potrubí. Jel jsem k mechanikovi a vyměň! A on že zavolej si do Nebovid, tam vyrábí výfuky. Volám tam a přepojili mě na opravnu. Chlápek že co teď dělám? No nic jdu do práce na noční. A on tak zrovna pojeďte, vyměníme za novej. Sedl jsem do auta a jel tam. Zajel jsem na zvedák a šel do kanclu. Pohovořili jsme s majitelem, provedl mě po fabryce a když jsme přišli spátky do kanclu výfuk od katalizátoru celej novej. Zaplatil jsem a jel. Ten výfuk pak vydržel celou dobu. Možná tam ještě je, už má auto někdo jinaj a asi výfuk bude stále ten stejnej.
U Saxa manželka kdysi jela polňačkou a zmasakrovala výfukové potrubí. Jel jsem k mechanikovi a vyměň! A on že zavolej si do Nebovid, tam vyrábí výfuky. Volám tam a přepojili mě na opravnu. Chlápek že co teď dělám? No nic jdu do práce na noční. A on tak zrovna pojeďte, vyměníme za novej. Sedl jsem do auta a jel tam. Zajel jsem na zvedák a šel do kanclu. Pohovořili jsme s majitelem, provedl mě po fabryce a když jsme přišli spátky do kanclu výfuk od katalizátoru celej novej. Zaplatil jsem a jel. Ten výfuk pak vydržel celou dobu. Možná tam ještě je, už má auto někdo jinaj a asi výfuk bude stále ten stejnej.