Honzíku klídek nic neporušuju , mám vše dle pravidel. Dvouosý sklopný vozík brždený stojí 100+ Kč a že provozuji starýho Mergla po tom ti nic není.filo píše: ↑ned čer 30, 2024 10:18 pm
A jinak by mě opravdu zajímal duševní pochod člověka, co je ochotný investovat desítky tisíc do nebržděnýho dvounápravovýho vleku, je ochotný platit provozní a servisní náklady starýho velkýho mergla, je ochotný investovat do vělký čtyřkolky a při tom všem není ochotný si udělat E, který stojí do desítky včetně poplatku za zkoušku a před tím lékařskýho vyšetření... jako kde je ten problém? Těch 10k nebo..
Fakt by mě zajímalo, proč Dáva je ochotnej invetsovat do všech těch verglů, ale udělat si zá pár kaček příslušnej řidičák už ne.
Honza
Čtyřkolkou s károu manipulují po pozemku ne po pozemní komunikaci.
Toť na vysvetlenou.
PS měl jsem vše na prodej palivového dřeva ale les již prodaný takže kára zbyla. Teď už používám na převoz kolky na servis/garančky. A ta váží 375kg. Tak jestli umíš počítat tak o5 nic neporušují a i kdyby tak to je moje riziko.
Éčko k životu opravdu nepotřebují přestaň rádoby chytračit a srát se do mě fršten?