Traktor od Ľuboša.
Re: Traktor od Ľuboša.
Dnes som robil novú brázdu. +-25 roku sa sadilo tak ako sú riadky posadených zemiakov. Teraz sa to vrátilo do pôvodného stavu. Tak som tam do toho klína zasial horčicu aby nezarastlo to burinou.
No ono zvaranie liatiny je dosť problematické, nedá sa to nejako obísť?
No keby som nebol lenivý Chcel som urobiť pod tu čiapku hydrauliky rám, ale ...
A keby som nebol chcel dvihnúť celú kopú naraz tak by to neprasklo.
No aspoň viem už čo zvládne hydraulika.
A keby som nebol chcel dvihnúť celú kopú naraz tak by to neprasklo.
No aspoň viem už čo zvládne hydraulika.
Tak to je nemilé. Tak ešte raz a tento krát lepšie
Možno by pomohlo ju nahriať a použiť nejakú prechodovu elektrodu. Ono tak na vrchné rameno železný úchyt na piest a drží
Možno by pomohlo ju nahriať a použiť nejakú prechodovu elektrodu. Ono tak na vrchné rameno železný úchyt na piest a drží
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Áno bude repete a dúfam že to bude už lepšie.
Uvažujem že pod to urobím rám - podviazanie.a k tomu bude liatina prišrubovaná a držiak.piestu bude z tým rámom spojený. Len musím na to kúpiť materiál.
A ešte jeden problém je z vlečkou. Pred dvomi rokmi som posunul celú korbu na ráme o 30 CM do predú kôli ťažisku. A teraz pri vyklopení mi zavádza tá nakladacia ližica..
Uvažujem že pod to urobím rám - podviazanie.a k tomu bude liatina prišrubovaná a držiak.piestu bude z tým rámom spojený. Len musím na to kúpiť materiál.
A ešte jeden problém je z vlečkou. Pred dvomi rokmi som posunul celú korbu na ráme o 30 CM do predú kôli ťažisku. A teraz pri vyklopení mi zavádza tá nakladacia ližica..
"Stále nechodí" si môžem spievať! v utorok som si objednal nejaké kolienka a redukcie na tú hydrauliku zo susedného krajského mesta a ešte ani mail neposlali či to vybavujú. Som zvedavý či zajtra to príde? No nabudúce to objednám zo susedného štátu a bude to aspoň lacnejšie.
Ten kotouč je provozní brzda a original buben s trmenem je parkovací?
Áno! Kotuč plus obe bubnové brzdy na náprave sú provozní- prevádzkové ovládané kvapalinou. A ta parkovacia je klasika ako na V3S.