OBECNÁ DISKUSE
Moderátor: Lukashil
Re: OBECNÁ DISKUSE
Ked tam nalejes 1,5 dcl nic tym nepokazis.
@hranostaj kontrolni sroub by tam urcite mel byt... nemas nekde fotku?
Fotku nemám. Až tam někdy pojedu cvaknu to. Nalito 1,5 dcl jak psal Pavel a je klid. Má to hladkej chod.
Ahojte chlapi,
Zhanam blok motora ale cely motor na mojho majora 4011. Chcem sa opytat ci nahodou niekto nema taky motor na predaj ale ci neviete odporucit niekoho co s tym podnika a ma motory v slusnom stave. Vopred dik Peto
Zhanam blok motora ale cely motor na mojho majora 4011. Chcem sa opytat ci nahodou niekto nema taky motor na predaj ale ci neviete odporucit niekoho co s tym podnika a ma motory v slusnom stave. Vopred dik Peto
-
Ak ho nemá na spž tak by som dal kludne aj silnejší motor stačilo by aj 100 vrtanie typu 67xx, 59xx, niekedy ten výkon predsa len chýba, viem z vlastnej skúsenosti ....
Traktor nemam na SPZ-kach vyssi vykon sa hodi najma ak sa zapriahne mulcovac.
Problem vsak je ze je vela obchodnikov ktori predavaju povedzme nie celkom dobre diely.
Najradsej by som kupil zachovaly motor neaku ulozenku ak by sa nieco take naslo. Zatim Peter
Problem vsak je ze je vela obchodnikov ktori predavaju povedzme nie celkom dobre diely.
Najradsej by som kupil zachovaly motor neaku ulozenku ak by sa nieco take naslo. Zatim Peter
-
Zdravím, nevíte kde sehnat tady ten odvzdušňovač? Na internetu jsem nic nenašel. Ani podle čísla z katalogu ND... Díky za rady.
https://rajce.net/album/EFbpBZWc1kNgBaRW
https://rajce.net/album/EFbpBZWc1kNgBaRW
[*] jestli-že něco chceš, tak musíš [*]
a ještě dotaz.
daj se sehnat takový ty pérka co držej parabolu v rámečku?
daj se sehnat takový ty pérka co držej parabolu v rámečku?
[*] jestli-že něco chceš, tak musíš [*]