Kluci neuvěříte co se mi včera stalo s televizí! Asi jsem se nějak zbláznil či co. Koukal jsem na nějakej program a skočila tam reklama. Při reklamě dělám jak říká manželka ,,průzkum". Dám si 1 a od ní jedu až dozadu. Co mě zaujme nechám. Jedu jedu a najednou čumím v telce hovořil Ortel. Nechám ho tam a poslouchám. Povídal, že udělali nové album a že pak pustějí písničku covid 19 na zkoušku ochutnávku. No čumím na ten hovor. A pak pustili tu písničku. Manželka se probrala a co to tam máš? Youtubko že tam máš Ortel? A já že počkej a kouknu se na název programu a tam ,,šlágr"!

Povídám, no doprdele tenhle ,,dědkovskej" program jsem nikdy neměl puštěnej! Hm, on nebude asi jen pro dědky a babky samá dechovka!
Jinak máme dvě telky. Manželka v kuchyni a druhá v obýváku. No a já v květnu dostal k narozkám telku do dílny. Pořát je v krabici, nebal čas ji nainstalovat. Je to jen asi 3 cm tlustá placička a vcelku dost velká. Musím ji taky konečně nainstalovat. Starší syn když přijede vždycky se ptá ,,kde máš telku"?