PEpova 10245
Moderátor: Lukashil
PEpova 10245
Tak jsem pořídil k 7011 další stroj a to 10245 rok výroby 1996.
Mám ho týden,udělala se nějaká menší údržba,nový kastlík na baterku,byla dána vpravo a neskutečně dlouhé kabely,tak sem ho dal na levou stranu ať je co nejblíže.
A teď dotaz, nemáte někdo schéma elektroinstalace? Co mám v dílenské příručce tak je mizerně nakopirovane.
Díky a bude se snažit dát nějaké foto.
Mám ho týden,udělala se nějaká menší údržba,nový kastlík na baterku,byla dána vpravo a neskutečně dlouhé kabely,tak sem ho dal na levou stranu ať je co nejblíže.
A teď dotaz, nemáte někdo schéma elektroinstalace? Co mám v dílenské příručce tak je mizerně nakopirovane.
Díky a bude se snažit dát nějaké foto.
Re: PEpova 10245
Martinska pomsta
Snad to nebude taková pomsta
Děkuji,to mi pomůže
Děkuji,to mi pomůže
O ich neduhy nejde. Tie su oproti ovela novšim (modernejšim) mašinam nič. Hlavne vela clenov fora s CZ odsudzuju prestahovanie vyroby s CZ na SK do Martina a beru to ako nejaku pomstu Nech služi k spokojnosti
Zdravím,budu na traktoru dodělávat vzduchové brzdy a chtěl bych to asi dělat z PA trubek místo origo ocelových,protože stějně bude dělat 2 okruhové a ty ocelové bych určitě musel upravovat.
Nemohu,ale nikde na netu najít šroubení na ty PA trubky a to takové,aby mělo převlečnou matici M22 a ten nátrubek se svěrným kroužekem. Chtěl bych do brzdiců atd nandat klasické šroubení a ty PA trubky použít jako ocelové,klasika těsnění a převelčná matka. Všude sem našel jen šroubebí s vnějším závitem. Nemvíte kde hledat?
Díky
Nemohu,ale nikde na netu najít šroubení na ty PA trubky a to takové,aby mělo převlečnou matici M22 a ten nátrubek se svěrným kroužekem. Chtěl bych do brzdiců atd nandat klasické šroubení a ty PA trubky použít jako ocelové,klasika těsnění a převelčná matka. Všude sem našel jen šroubebí s vnějším závitem. Nemvíte kde hledat?
Díky
Takovéhle věci mají normálně v hydraulice kde dělají hadice. Převlečné matky jsou stejné jako u těch hadic plus ten převlečný prstýnek. Úplně stejně se dělají i vedení z ocelových trubek. Akorát do těch plastovych trubek se strká taková trubička s rantlem, aby si tu trubku nezbortil. Aspoň já to takhle dělal.
https://www.jsc-hydraulika.cz/hydraulic ... y-4ll_m8x1
Tady máš tu matku. V tomto krámě já kupuju mají tam všechno okolo hydrauliky.
Tady máš tu matku. V tomto krámě já kupuju mají tam všechno okolo hydrauliky.
Skoč někam kde prodávají díly na Tatry Avie a tak. Tam budou mít vše co potřebuješ.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
No čtu si ještě jednou tvoji otázku a nějak tomu nerozumím co máš namysli. Ty bude muset do brzdičů a vlastně všude kde chceš zapojit hadici, šroubení s vnitřním konusem a k tomu mít převlečnou matku, prstýnek a vložku abys to do toho konusu zašrouboval.
A nebo chceš použít toto?
https://www.truckpartshop.cz/VZDUCHOVA- ... -PA12.html
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Právě ty trubičky nemohu nikde najít,asi to má svůj název,ale nejak se mi nevede to dohledat...vholicky píše: ↑čtv pro 14, 2023 1:06 pm Takovéhle věci mají normálně v hydraulice kde dělají hadice. Převlečné matky jsou stejné jako u těch hadic plus ten převlečný prstýnek. Úplně stejně se dělají i vedení z ocelových trubek. Akorát do těch plastovych trubek se strká taková trubička s rantlem, aby si tu trubku nezbortil. Aspoň já to takhle dělal.
Tu první variantu bych chtěl použít...Tomas6 píše: ↑čtv pro 14, 2023 2:01 pm No čtu si ještě jednou tvoji otázku a nějak tomu nerozumím co máš namysli. Ty bude muset do brzdičů a vlastně všude kde chceš zapojit hadici, šroubení s vnitřním konusem a k tomu mít převlečnou matku, prstýnek a vložku abys to do toho konusu zašrouboval.