Kto zobudí administrátora
Moderátor: rezis
Re: Kto zobudí administrátora
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
To je tu snad odjakživa, ne? Nebo sem zas něco nepochopil? (možné to je, dnes jsem jakýsi nepozorný)
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Myslím tím nápis ONLINE
A teda nevím, ale já jsem celkem všímavý a tohle jsem ráno ještě neviděl
A teda nevím, ale já jsem celkem všímavý a tohle jsem ráno ještě neviděl
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Myslím to samé. Uměla to i předchozí verze fóra. Nevím jak na mobilu, ten mám jen klasický (ne počítač do kapsy), ale na desktopu to bylo odjakživa.
jasně že kdo je online (pokud to nezakáže) má tam tento nápis.
Asi na to chytré telefony s hodinkami nemaj dost optimální SW.
Nebo je problem na straně uživatela, hned po ránu, lépe chodit až po vystřízlivnění
Asi na to chytré telefony s hodinkami nemaj dost optimální SW.
Nebo je problem na straně uživatela, hned po ránu, lépe chodit až po vystřízlivnění
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Ale já myslel přímo tento konkrétní nápis takto umístěný.
Jsem z 95% jenom na mobilu a to prostředí je trochu jiné jak na pc, ale ten modrý nápis vidím poprvé, tak jsem se jen zeptal, jestli změna u mě, nebo všude
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Neviem ako druhym, ale ja ked sa sem prihlasim, tak v hornom pravom rohu mi ukazuje kazdeho kto je tu ON LINE. A je jedno ci som tu s PC (notebok) alebo cez mobil Takisto sa da dole pozriet pod zoznamom tém pozriet Kto je tu ON LINE.
Uz bylo
Kdo vzbudí Rezise nebo Malbora , aby posunuli kalendář ve Srazech a setkání na rok 2024 ? Nebo už totu fakticky jede jen nějakou setrvačností bez adminů ?!?!
Přesně tak. Rezis před Vánoci hovořil o tom, že se možná přes Vánoce cosi uděje, sám tomu ovšem příliš nevěřil, takže to dopadlo podle očekávání
S Rezisem jsme si vyměnili zdvořilostní fráze , slíbil nápravu . V podstatě už je to jedno , víc informací o srazech je na agroportálu .
-
Teď jsem se dozvěděl, že bude v Praze traktoriáda a tady o tom není zmínka
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... veSbrowser
Nevěř všemu co si myslíš
A proč to cpeš sem? Už to tu je.
-
Nepíšu o nějaké politické akci, protože tomu já nerozumím. Píšu o velkém množství traktorů v Praze.
Nevěř všemu co si myslíš