Svářecí technika
Re: Svářecí technika
Hezká rovinka, ale poněkud malé
-
k létu patří maturita.tak jsme uklízeli,manipulovali.měřili,samozřejme jen ověřejnejma měřidlama.protokolovali,dodržovali technologický a kontrolní postupy,který jsem si musel napsat.i že máme voči zdravý jsme museli prokázat testem,abychom zvládli vizuelní kontrolu. svařovali,ale ne jen tak,ale personálně odborně.zkoušeli,trhali.zapisovali. a teď se dmem pýchou https://tcert.cz/
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
nemôže....
chýba mu bicyklový blembak na hlave
chýba mu bicyklový blembak na hlave
-
ten pán je auditor z Prahy co certifikoval firmu,kde pracuju.má vyloženě specializaci na svařované konstrukce viz. https://tcert.cz/certifikace/systemy-ma ... ty#iso3834 musíme ještě popracovat na příští rok a dotáhnout tu odlupovací zkoušku.pak už to nebudou dojmy a pojmy,že svařujeme ,ale kvalitativně,to teď umíme ,ale hlavně kvantitativně dokážeme stanovit součinitel svařování folie dle naměřeného výsledku odlupovací zkoušky.a jak tohle dotáhnu,tak už bude pohoda,auditor sklapne desky a řekne vzorný,dokonalý,tady,na SVAŘOVNÉ není co řešit!!!
-
sledujte dění nad hlavou.do těhle plachťáku svařuju teďka nádrže do křídel.tak kdyby nad váma kroužil,tak mu zamávejte.kdyby větroni z křídla chcal benzín a pilot lamentoval a rozhazoval rukama a hledal pole řepky,kde nouzově přistane,tak o tom nic nevím.... https://www.flying-revue.cz/hph
No konečně jsme se dozvěděli co děláš.Proč to nenapíšeš hned a dáváš zbytečně odkazy na normy ISO a další nesmysly?
On už to sem psal několikrát, ale pokaždé to vzal tak nějak velocipédem a velocipédem.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
No asi to musí být fest povařené, jinak by ta kompozitová křídla na tom eroplánu nacucané benzinem dopadly jak lžičky z NDR...
4011, 25 A, Zebra, Prcek
-
Začala mi po letech odcházet hlavní svářečka Alfa alf 349. Navařila toho opravdu hodně a byl jsem s ní spokojen. Rozhodl jsem se neměnit značku a objednat ALF400 Synergy. Tak se těším a doufám, že spokojenost se značkou bude i nadále.
Překvapilo mě, že svářečky s trafem kvůli příkazu shora končí a budou jen invertory
Překvapilo mě, že svářečky s trafem kvůli příkazu shora končí a budou jen invertory
Ten příkaz shora je tajný nebo bys byl ochotný se o jeho znění podělit?
Eu chytráci prej kvůli účinnosti hahaha
Jak kvôli účinnosti, šak také veľké trafo má vysoko cez 90%
Má, akorát naprázdno žere dost jaloviny.
To je tohle? https://eur-lex.europa.eu/legal-content ... 2019SC0340
ANNEX 16 uvádí spotřeby naprázdno, to by klasickým trafem šlo leda kdyby se odpojovalo na primáru.
To je tohle? https://eur-lex.europa.eu/legal-content ... 2019SC0340
ANNEX 16 uvádí spotřeby naprázdno, to by klasickým trafem šlo leda kdyby se odpojovalo na primáru.
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Nejvetsi prdel je ze silove trafo v Mig/mag obdočkových zdrojich nikdy nejede "naprázdno" takže tohle nařízeni je totalni zhovadilost!!!
Jinak me ted ceka tohle 3 listove pera do bucharu(nouzovka)
Jinak to vařim stařickym stredofrekvenčim invertorem SMA-250 užasná nadčasova mašina kdyby nêkdo měl a chtěl se zbavit zařizení TIG-30 měl bych zajem.
Jinak me ted ceka tohle 3 listove pera do bucharu(nouzovka)
Jinak to vařim stařickym stredofrekvenčim invertorem SMA-250 užasná nadčasova mašina kdyby nêkdo měl a chtěl se zbavit zařizení TIG-30 měl bych zajem.
Naposledy upravil(a) exot dne čtv čer 29, 2023 9:59 pm, celkem upraveno 1 x.
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)