CT 4x2, stále vo vývoji
Re: CT 4x2, stále vo vývoji
Nemáš otočené páky řízení? Rozbíhavost nebo sbíhavost na to nemá vliv.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Predná náprava je bastl made in ja. Tam je otočené všetko Vplyv to na to má, pretože kvôli kolesám musím mať spojovačku ľavého a pravého kolesa kratšiu, ako je rozchod kolies. Ak by si chcel dodržať Ackermana, tak by musela byť dlhšia. Lenže to by som musel mať kolesá s iným ET.... Teraz by to nastaviť šlo, lebo tie malé kolieska tam mam namontované opačne, takže nič nezavadzia. Ale kedže bude robiť novú nápravu, kakám na to.
Naposledy upravil(a) jean dne sob říj 08, 2022 7:13 pm, celkem upraveno 1 x.
vyfoť mi zepředu tu nápravu a možná ti výrazně pomůžeme, ale mě připadá že jsi tvrdohlavý a já se zbytečně unavuji psaním
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Chose11, ale šak ja ti dávam za pravdu, ja to len nie som ochotný riešiť
Kúpil som si vozík. Už som aj zapadol A tak fajne, že sa k nemu veľký traktor nedostane, tak som zvedavý, ako ho vytiahnem. Asi budem musieť spraviť háčiky do tých dier v bočnom nosnom plechu, podvihnúť to panenkami a položiť kolesá hrubým plechom. Skúsil som ho ťahať traktorčekom, ale výsledok bol, že sa zahrabal nakoniec aj ten a potom, ked už kolesá boli poriadne zagripované, tak ho začalo dvíhať na zadné
A kde je foto zapadlého vozíka so zapadlým traktorom?!
Zatiaľ v mobile
ajajaj...
nuž veľa zdaru v vyťahovaní
nuž veľa zdaru v vyťahovaní
Vozik je na pevnom, vytiahol som ho hupcukom, nastastie bol blizko smrek, bolo ho o co prigurtnovat
Naposledy upravil(a) jean dne čtv čer 15, 2023 6:17 pm, celkem upraveno 1 x.
hezkýýýý,,,
Páni, je vás tu odborníkov ako maku, ako sa bude správať traktorček s rozchodom kolies na zadnej náprave cca 500 mm merané na vnútro gumy (7,5-15), ked budú obe kolesá hnané (uzávierka)? Zatočí to potom? Rázvor kolies by som tipol tak na 100-120 cm (radšej menej). Opotrebovanie pneu chápem, len či to potom bude zatáčať. Pohrávam sa s myšlienkou na druhú gen. CT 4x2, lebo aktuálny CT by potreboval dospelý motor z auta, aby malo zmysel pokračovať v stavbe (je príliš veľký na čínskych 15 koní).
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ked bude v predu nieco tazke, tak to na ceste zatacat bude, lenze v blate to moze jazdit rovno, kor bez sipovych pneu v predu :Dja by som do toho nesiel
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Sipove pneu vpredu mam. Diferaku sa chcem vyhnut, lebo bez uzavierky je to nahovno. Aj ta rel. siroka guma je na 15 cinskych koni malo.
Ozaj, minule som omylom nalozil do toho maleho zeleneho vozicka 480 kilo betonovych tvarnic. Myslel som, ze kus vazi menej, pohlad do papierov ma celkom prekvapil Ale vozik sa netvaril nejak nestastne. Ked som pred rokom viezol 400 kilo po nerovnom, tak nemal radost. Asi by uviezol aj pol tony, ale to uz by som musel nalozit 4 rady na seba.