není,
možná pro hodináře a zlatníky.
Velkou flexu a invertor aku - nereálné.
Ale hlavně prodlužováky nikdo nezakazuje.
není,
Proc, kvuli videim ktere na seznamu nejsou? Tady Zetor poudal, ze tam zadne fasismus neni. Ja videl, zazil neco jinyho, ted prekledam videa a dozvim se ze jsem osel...
nojo, jenže doma ze zásuvky na 220 to budeš nabíjet 48 hodin, takže to vlastně pořádně nenabiješ. Tam tečou obrovský proudy, aby si to nabil za 8 hodin. Kamarád má teslu a vozí jí nabíjet k sobě do firmy, kde ma 70A hlavní jistič. Tam jí nabíjí 8 hodinfikejz píše: ↑ned úno 19, 2023 8:32 pm Osmihodinový nabíjení by mi nijak nevadilo, taky v noci spím a to co se za tu dobu nabije na mé běžný ježdění stačí. Problém ovšem brzy bude v ceně nočního proudu, takže by to teoreticky řešilo nabíjení přes den ze solárů. Jenže to jsem v práci. Pak už jedině nabíjet ze solárů baterie doma a z nich teprve nabíjet ty v elektromobilu. Nebo mít ty elektrovehikly dva. Samý od pohledu ekologický a i jinak rozumný řešení
Těžká paranoia viďa ty jsi sám nácíček,že koukáš a hledáš heilovačky?To by mnohé taky vysvětlovaloShrek píše: ↑ned úno 19, 2023 9:33 pm Cece Zetor, chodil sem jeden clen, Suk77 nebo tak nejak, no debil to byl jako ty, slunickar, vitac. Stejny nazory, stejnej sloh co jsme koukal. Nicky se meni, styl pisma zustava. Na to abys pouzival anonymizer nebudes dostatecne opatrny. Zkusim napsat adminovi at se koukne na ip esli neni shodna, pak by to mmohe vysvetlovalo.