Opět se zeptám, ventilátory už fungují a teď jsem se pustil do otáčkoměru - někdo přede mnou ustřihl koncovku, ale zůstali tam kousky drátů.
je tam čtyřpinová, do čtverce, k horním dvou kontaktům vedou do koncovky vždy dva dráty, dva jsou černé, to by mohlo být plus a do druhé dva hnědé - asi kostra, tak bych tipoval že je to napájení a pokračovali původně někam dál, a do spodních dvou asi přívod od čidla, je tam dvojpinové.
potřeboval bych víceméně jen potvrdit jestli si to myslím správně, abych něco nespálil.
děkuji
7745 zapojení elektriky
Moderátor: Lukashil
Re: 7745 zapojení elektriky
Pokud ma otackomer 4 vyvody a cidlo dva, nebude to fungovat
Stydím se za tuto zem
-
Aha, - popravdě je to slepenec, dovoz a dávala se jiná kabina, tak tady asi vznikl problém.
jak to tedy řešit? výměna budíku, nebo čidla?
čidlo bude asi výrazněji levnější, na druhou stranu má budík prasklé sklo a 7 tis motohodin
kolik pinů by mělo mít čidlo aby to fungovalo. děkuji
jak to tedy řešit? výměna budíku, nebo čidla?
čidlo bude asi výrazněji levnější, na druhou stranu má budík prasklé sklo a 7 tis motohodin
kolik pinů by mělo mít čidlo aby to fungovalo. děkuji
K staremu 4 vvodovemu budiku patri trivyvodove cidlo.
V pripade koupi noveho budiku s digitalnim pocitadlem jiz maji vsechny budiky 3 vyvody ale stale dva druhy a musis se s prodavacem domluvit jake mas cidlo, pripadne to jde dohledat i v katalogu ktery patri ke kteremu cidlu.
V pripade koupi noveho budiku s digitalnim pocitadlem jiz maji vsechny budiky 3 vyvody ale stale dva druhy a musis se s prodavacem domluvit jake mas cidlo, pripadne to jde dohledat i v katalogu ktery patri ke kteremu cidlu.
Stydím se za tuto zem
-
ok, děkuji
asi půjdu cestou že to koupím oboje nové, ať nemusím laborovat co jde a co ne, každopádně děkuji
asi půjdu cestou že to koupím oboje nové, ať nemusím laborovat co jde a co ne, každopádně děkuji
Prosim bylo by někde shema zapojeni cidla otáčem motoru zetor děkuji