Borin - fréza M6 Nakladač
Moderátor: DYK
-
Re: Borin - fréza M6 Nakladač
Bytelná podlaha. Tím i řešíš protiváhu.
Tak podlaha je jen 5mm plech, to zase tak hrozné není... Těžší je kabina, ta má cca 80kg
Tak po 4 variantách na motor zvítězil 2kvd8 z důvodu, že na něj mám hromadu dílů...yanmara dávat nebudu, toho buď prodám, nebo použiju na špalíkovač a 1d90 si nechám do druhého projektu, kde mě 2takt a ztrátové mazání nebude tolik vadit Filtry na motoru půjdou pryč, to byla něčí úchylná lidová tvořivost
Filtry tam dávali dva podobné tomu to http://www.dilymikes.cz/eshop/foto/1667/1667010_o_2.jpg
Lepé se plnil motor.
Lepé se plnil motor.
Já vím... Multicar m22 mám 3
Super
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
-
Ty integrovaný nádrže se mi moc líbí. Vzpomínám na moped Korádo, tam to bylo v centrání trubce a také frézu Fortschritt 930, ta má zase v hlavní nosné konstrukci integrovaný výfuk. Jenom pro další inspiraci . (blbý bylo ten výfuk čistit - flexou )
Díky, výfuky budou normálně dozadu Když jsem dal kabinu, tak proti zadku vypadal ten předek takový papírový, nádrž to trochu napravila a taky by byl problém, že dozadu k motoru se nevejdou, protože výfuky jsou z obou stran motoru a ať bych je dal kamkoli, tak by se olej/nafta ohřivala právě od výfuků
Jak pokračuješ?