Viadrus U 22 Economy 25 kw
Re: Viadrus U 22 Economy 25 kw
No to sice šly, jenže Viadrus ukončil výrobu ještě předtím...
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Tak tam jsou ceny uz "nove" a ze ty kotle nebudou je mysleno ze uz neni firma co je vyrabela, ale muzeme se tady tahat za slovicka nebo cokoli .)))
Jsou i v eshopech, ale uz nesmyslny wataze pro domkare.
O slovíčka nejde. Za mě je ten kotel parádní a že o tom výrobce nedokázal přesvědčit dost lidí, aby přežil, je jeho problém. Rozporoval jsem pouze tvůj závěr "kdo nekoupil pred koncem viadrusu tak smula". Koupit se dá, kdo chce ho pořád může mít. A samozřejmě to nebude trvat věčně. Nevím, jestli je to nutně chyba, je to téměř věčný kotel :-)
V tomhle je výrobce nevinně.
Litinový kotle zlikvidovalo zavedení emisních tříd.
Kilo železa stávalo 20 kč kilo litiny 50kč.Vyšší cenu suroviny u litinových kotlů vyvažovala delší životnost.
Teď po pár letech budou zakazovat kotle s nižší emisní třídou
Skurvenej kapitalizmus, budou se dělat šmejdy na pár let.Hlavně, že je to čím zdůvodnit.
Litinový kotle zlikvidovalo zavedení emisních tříd.
Kilo železa stávalo 20 kč kilo litiny 50kč.Vyšší cenu suroviny u litinových kotlů vyvažovala delší životnost.
Teď po pár letech budou zakazovat kotle s nižší emisní třídou
Skurvenej kapitalizmus, budou se dělat šmejdy na pár let.Hlavně, že je to čím zdůvodnit.
No počkej, všude jsem našel "splňuje emisní třídu 5 dle ČSN EN 303-5", třeba tu: https://www.akoupelnyatopeni.cz/topeni- ... -kw-s28167
A představ si, že by tu slévárnu udrželi. Palivo zas tak nahoru nešlo, výkup litiny taky ne a který výrobce svařenců může říct, že má výrobu zcela ve svých rukou?
A představ si, že by tu slévárnu udrželi. Palivo zas tak nahoru nešlo, výkup litiny taky ne a který výrobce svařenců může říct, že má výrobu zcela ve svých rukou?
Dnes se vyrábí napodobenina Viadrusu U22 eco, ale je to svařenec tloušťky asi 4-5 mm vyrábí Viaflame.
petronom
ano, jsou to bývalí zaměstnanci viadrusu,kteří si založili firmu a dělají skoro totožné kotle, akorát s tím rozdílem, že litina je litina a hlavně nemají duté rošty, takže účinnost musí být o dost nižší při běžném spalování a kdyby to někdo postavil na automat tak to teprve bude o ničem
ano, jsou to bývalí zaměstnanci viadrusu,kteří si založili firmu a dělají skoro totožné kotle, akorát s tím rozdílem, že litina je litina a hlavně nemají duté rošty, takže účinnost musí být o dost nižší při běžném spalování a kdyby to někdo postavil na automat tak to teprve bude o ničem
Seda: proc myslis ze by to v autoamtu nefungovalo? Nesmelo by to mit horak, pouze doplnovat uhli v nasypce. Nejaky cidlo, treba i mechanicky ovladany, ze je nasypka plna a o zbytek se postara tryska. Bylo by to i o fous levnejsi a mensi spotreba elektriky - chybejici vetrak a doplneni ze zasobniku 2x-3x-4x za den. stejne tak by se mohly ladovat kotle s dolnim spalovanim.
Protože ba hořák ohříval jen stěny. Kdežto když by byl dutej rošt, tak hořák ohřívá i rošt s vodou.
Hlavne kde budes uplatnovat zaruku .)))creative píše: ↑pon úno 07, 2022 10:21 am https://dum.bazos.cz/inzerat/147951630/ ... y-25kw.php
Kurva, kam jsme to zas dopracovali.
Záruka na litinový výměník 10 let
Mě výdržel ocelový kotel víc jak trecet let. Výr. Val. Meziříčí H 51,
Zdravím....
Mám tiež tento kotol namontovaný prvú zimu a ukazuje sa, že to bolo dobré rozhodnutie. Kúpil som ho za 36600 CZk po prepočte z Euro.
Neviem si dosť dobre vysvetliť, čo bolo príčinou, že zrušili výrobu.
S pozdravom...
Mám tiež tento kotol namontovaný prvú zimu a ukazuje sa, že to bolo dobré rozhodnutie. Kúpil som ho za 36600 CZk po prepočte z Euro.
Neviem si dosť dobre vysvetliť, čo bolo príčinou, že zrušili výrobu.
S pozdravom...
Ahoj , Mám dotaz.
Kam odcházejí škodliviny z tohoto kotle ?
Kam odcházejí škodliviny z tohoto kotle ?
Formuluj přesně, co si představuješ pod pojmem:"škodliviny"?
Zplodiny? Popel?
Zplodiny? Popel?