4718 z hor
Moderátor: Lukashil
Re: 4718 z hor
pekna karka
Zdravim mate tu niekto 4718 v povodnom stave ? Potreboval vy som fotku podlahy v mojej bud nieco nieje original alebo tam nieco chyba je to neake divoke diky
dej foto
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tady máte někdo zetor 4718/4712 s platnou STK. Mám zetor 4718 s dovozovými doklady, ve kterých nejsou uvedena kompletní data potřebná pro vydání TP. Chtěl bych se proto zeptat, zda by mi byl někdo ochotný vypsat nebo ofotit technické údaje v TP. Data z dílenské příručky nejsou dostatečná.
Předem díky za odpovědi a ochotu
Předem díky za odpovědi a ochotu
Když jsem prihlašoval svoji 4712, tak jsem si naskenoval ZTP. Podle mě je to ale práce toho technika na STK, aby si ty údaje sehnal.
https://drive.google.com/file/d/1kBeNQg ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1kBeNQg ... sp=sharing
Zetor 4712 + Fella KM166, Poettinger LW 15, Rožmitál SP4 204, Abbra Pajak, Sukov 3x30, Kromag DSV1, PAJ-1, Star MRB 850
Castelgarden XZ4 180 PWX + bubnovka B82, kartáč Kova PA 501
-
To je pěkná soupravička, jak široké uplatnění u tebe má ?
-
je to ale práce toho technika na STK, aby si ty údaje sehnal.
7zip
7zip
Přeji všem krásné svátky,mnoho pro traktoristy užitečných dárků a hlavně mnoho a mnoho zdraví a štěstí a mnoho bezporuchových motohodin do příštího roku přeje bimoch
Také přeji hlavně pevné zdraví a trochu toho štěstí k tomu!
PS: Nadělil Ti Ježíšek tu regulaci vrtačky nebo to furt čeká na mě? Jak to máš v lednu?
PS: Nadělil Ti Ježíšek tu regulaci vrtačky nebo to furt čeká na mě? Jak to máš v lednu?
Jj čeká myslím že se přispůsobím
dobrý den
představuji projekt letošní zimy-oprava a úprava prorezlé nádrže, montáž orsty, nová prsa včetně čerpadla nové blatníky z 2,5 mm plechu, led světla go chladiče-Kvinto Martinice, nové gumy okolo oken, dokončený lak celého traktoru, přetěsnění spojkového pedálu, nový elektro rozvod, přemístění zásuvky vzduchu z blatníku k zásuvkám hydrauliky, nerezový komín vlastní výroby, obnovení zadního stěrače včetně ručního ovládání -ještě čekám na novou plachtu pod zadní okno
představuji projekt letošní zimy-oprava a úprava prorezlé nádrže, montáž orsty, nová prsa včetně čerpadla nové blatníky z 2,5 mm plechu, led světla go chladiče-Kvinto Martinice, nové gumy okolo oken, dokončený lak celého traktoru, přetěsnění spojkového pedálu, nový elektro rozvod, přemístění zásuvky vzduchu z blatníku k zásuvkám hydrauliky, nerezový komín vlastní výroby, obnovení zadního stěrače včetně ručního ovládání -ještě čekám na novou plachtu pod zadní okno
Ta Orsta je od Dvořáka ze Šumperku? A projde to STK? Ptám se protože o tom taky uvažuju.
Zetor 4712 + Fella KM166, Poettinger LW 15, Rožmitál SP4 204, Abbra Pajak, Sukov 3x30, Kromag DSV1, PAJ-1, Star MRB 850
ano od šumperku-technická doufám že ano