Co vám dneska udělalo radost
Re: Co vám dneska udělalo radost
Bez komentáře.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Mám radost z každého nového dne ,nebo že jsem se naučil něco nového s tabletem ...
Mám radost že našetraktory fungujó a moc zato děkuju adminovi a všem co se vo to zaslóžili.Díky Vám Moja úcta. .
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
Vladimír - to je skúška tvojej pevnej vôle ako oddolaš sladkému pokušeniu
Mě udelalo radosť nové forum. To Vam je parada špica. A taky kolik u nas nachlópalo sněhu. Konečně ta správná zima... Už enom radlicu a hurá....
Libor :-)
No ešte včera,
Telefonát z Vladimírom,,,,
A počuť ho že už sa smeje,,,,
A ten humbuk tam okolo
Telefonát z Vladimírom,,,,
A počuť ho že už sa smeje,,,,
A ten humbuk tam okolo
Nesdílím Tvoje nadšení, je to daleko nepřehlednější. Dříve byly jednotlivé příspěvky oddělené rámečky, teď je to slité skoro v jednu hmotu. Navíc se mi nedařilo přihlásit, musel jsem hledat heslo - no nic moc.
Zetor 50S, Zetor Crystal 8011, vlastní výroba 4x2 s hydraulikou a motorem 45k
No možná to ještě dopilujou, ale myslim že je to o zvyku. Tajak když di koupíš novy traktor, nebo auto či kávovar... Dycky to chce schvilku na sžití a osahání. Dajme temu čas a bude to faň
Libor :-)
To bude dobrý ,je to o zvyku.
Taky s tím zápasím - ale alespoň se nenudím ,pořád je co objevovat .Ale dík adminům ,že s námi mají trpělivost ....Děkujeme.
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
-
Tak mě udělalo radost toto video (duo harmonika - traktor): https://www.email.cz/download/k/7vuJ_Na ... WA0000.mp4
Bořivoj - "Sem nemáte přístup"...
Koupil jsem si zimní boty. Ty poslední mi ve vnitřku sežrali moli, tak jsem je musel vyhodit.
Koupě v e-shopu Sportisimo, vyzvednutí v Heršpicích. A to hlavní - velikost pasovala!
Koupil jsem si zimní boty. Ty poslední mi ve vnitřku sežrali moli, tak jsem je musel vyhodit.
Koupě v e-shopu Sportisimo, vyzvednutí v Heršpicích. A to hlavní - velikost pasovala!
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
- Veteranista!
Jak málo stačí k radosti Boty jsi koupit nemůžeš jít, ale kytku jo
Já mám radost, že začínám stavět Jawu na normální ježdění
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!