Jožkův Zetor 5211
Moderátor: Lukashil
Re: Jožkův Zetor 5211
Naposledy upravil(a) JK4825 dne čtv led 07, 2021 8:56 pm, celkem upraveno 1 x.
Zima sa ťa opýta, čo si robil v lete.
A jelikož kdo si hraje nezlobí, tak když už tam budou čidla na tlak oleje a teplotu, tak by to chtělo taky něco, kam umístit budíky. Dostal jsem nějakou Čínu, tak že tomu moc dlouhou dobu funkčnosti nedávám a přesnost taky ne, beru to spíš jako info, že se v motoru něco děje...vlastně bude dít po výměně sítek za plnoprůtokovou filtraci. Tak že se tam vejdou vypínače na přídavný světla dopředu a dozadu, venkovní teploměr, na tři budíky a občas je potřeba nabít telefon nebo použít autozásuvku, tak místo tam je taky. A ještě voltmetr. :-)
Tak že bazmek, prototyp 001 ve výrobě.
Tak že bazmek, prototyp 001 ve výrobě.
Pěkné to máš.
A kam to umístíš? Nad přístrojovou desku?
A kam to umístíš? Nad přístrojovou desku?
A maxidot nebude?
- -sheppard-
Pěkné to máš, dej pak foto jak to vypadá na palubce. Já má taky tu samou zásuvku na 12v a na usb ale ještě je nemám namontované, místo jsem taky hledal a nakonec jsem usoudil že je dám vedle sebe někde zboku do plechu vedle ručního plynu.
Zetor 7211 Tunis
- -sheppard-
Koukal jsem že máš fungl nový vlek. Máš ho na značkách nebo bez, případně jestli ji nemáš na SPZ tak jak se to řeší při provozu na pozemní komunikaci. Myslím tím jak se k tomu postaví policie při kontrole když nemá techničák.
Zetor 7211 Tunis
Foto pak dodám, zatím tvořím. :-)
Vlek mám na číslech tak že ofiko s ním můžu na silnice. Dřív jsme mívali jinej, sice bez značek, ale s výrobním štítkem. Dal se pojistit a policajti to brali. Dvakrát mě chytli se samo domo vlekem, poprvý mě upozornili, že je to dost hazard jezdit po silnici s vlekem co tam nemá co dělat a podruhý mi taky dali ponaučení a dostal jsem dvě stovky za "propadlou lekárničku" Ale koupil jsem raději vlek s technickou, ručením na značce. Jezdím přes městečka a kdyby se něco stalo i když ne moji vinou, tak by to nebylo nic příjemnýho. Takhle mám klid...
Vlek mám na číslech tak že ofiko s ním můžu na silnice. Dřív jsme mívali jinej, sice bez značek, ale s výrobním štítkem. Dal se pojistit a policajti to brali. Dvakrát mě chytli se samo domo vlekem, poprvý mě upozornili, že je to dost hazard jezdit po silnici s vlekem co tam nemá co dělat a podruhý mi taky dali ponaučení a dostal jsem dvě stovky za "propadlou lekárničku" Ale koupil jsem raději vlek s technickou, ručením na značce. Jezdím přes městečka a kdyby se něco stalo i když ne moji vinou, tak by to nebylo nic příjemnýho. Takhle mám klid...
- -sheppard-
My máme taky doma vlek vyrobeny doma v garáži a už je dost jetý, tak uvažujem s otcem že by jsme si vytvořili nějaký nový a zkusili si to nechat pojistit. Ale nevím jak by se k tomu postavily pojišťovny, slyšel jsem že když je vlek vizuálně v cajku a má nějaké vyražené číslo na rámu tak že prý jim to stačí tak nevím. Díval jsem se i na origo vleky s spz ale ty jsou zase takové dost velké, a něco kolem 3,5 tuny moc není, to se mi zdá jako optimální váhová kategorie na dvoukolku.
Zetor 7211 Tunis
Pojistit se dá cokoliv, horší pak je když se něco stane to od toho dá pojišťovna ruce pryč
I pojištěné vozidlo bez RZ je nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích.
Silnice = žlutá registrační značka. Jednoduché a transparentní.
Silnice = žlutá registrační značka. Jednoduché a transparentní.