Kovošrot

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Zetor15

Re: Kovošrot

#3106 Nový příspěvek od Zetor15 »

Ale funguje zrovna v patek jsem se nahodou dostal k plnemu kontejneru kde pozustali vyhazely obsah dilny kde zesnuly mel zivnost na opravy zemedelskych stroju a delal traktorove sluzby. Jen to co jsem si vyndal po svoleni majitelu bylo za bazarove ceny tak kolem 10000-15000 a vse bylo nove třeba komplet ozubena kola prevodovky do zetoru72-77 a chteli za to 500,- alespon se jim tam toho pry vejde vic. Vsechno to pry pujde do srotu k sudovi. Akorat vrtacku stojanovou svarecku a pilu pry budou prodavat.

chuck77

#3107 Nový příspěvek od chuck77 »

kde se takový pozůstalý furt berou???? šroty pějí halelujah :D
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.

ota

#3108 Nový příspěvek od ota »

Dneska mi soused posílal fotky soustruhu z kovošrotu. Takovej malej asi domádo výroba. Celej rezatej. Posílal jen kvůli tomu, že na tom bylo dost práce a pak to stejně někdo vyhodil. Ale za soustruhem hromada modrejch profilů co se z nich stavějí ty stavebnicový regály. Jak noví ani nebyly odřený. Píšu mu no soustruh lišák a malej. Ale ty profily na regály ty jsou parádní! A on že to je doma nemáš? No mám ještě asi 10 ks. No tak na ně nečum no.

GeorgTK

#3109 Nový příspěvek od GeorgTK »

Dneska Haná Metal Prostějov: 4x setrvačník na Slavii 2s90, 3x nedodělaný portál na malotraktory TK, odlitky brzdových čelistí a další drobnosti.
Fotky:
https://i.postimg.cc/yxHn5Fsf/IMG-20201026-151549-1.jpg
https://i.postimg.cc/Yqjm7v08/IMG-20201026-151556-1.jpg
TZ-4K-20 + H357XPG nabízím vše k prodeji: https://georgtk.rajce.idnes.cz/Na_prodej/

ota

#3110 Nový příspěvek od ota »

Dneka navečer zase soused volá telefonem. Člověče teď jsem vylezl z kontejneru s liťinou hodinu mordoval sloupovou vrtačku. Přaházel asi půl tuny liťiny co byla na vrtačce. Vrtačku osvobodil a pak mu ji vyndal ještěrkou na kurtě ven. Dali ji na váhu a 115 kg. Super soused byl zrovna ve šrotě s vozíkem. Tak šup s ní na vozík. No tak prý má další sloupovou vrtačku. Je prej moc pěkná. No myslím, že ji stejně zakramaří a bude ji mít ,,napotom". Povídal, že je spocenej jako myš, než to všechno přeházel. Už chtěli zavírat a on tam kutal v kontejneru. :vysmech:

ota

#3111 Nový příspěvek od ota »

Tak jsem na dálku 8) zakoupil dva kardánky. Jak je dobré mít hodného souseda, který ma vocap v mobilu. Dal jsem si do ucha ten Blutooth potvor a on povídal a já koukal na obrázky které mi zasílal. A jen říkal, tohle ano, tohle ne. On vyndal z bedny a donesl na váhu a zakoupil. Jak ty nové technologie napomahají v kšeftu! :D
Obrázek Obrázek

filip

#3112 Nový příspěvek od filip »

Všude takovejch pěknejch věcí a tady prd. Tuhle jsem musel vzít aspoň bicykl abych nejel naprázdno.
Velamoska, pěkná nová nejetá. Ještě má na gumách panenskou blánu.

Obrázek

Obrázek
4011, 25 A, Zebra, Prcek

chuck77

#3113 Nový příspěvek od chuck77 »

Chystáš se na Tour? :D
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.

filip

#3114 Nový příspěvek od filip »

Ne, to ne. To kolo bylo zjevně skoro 40 let uložené někde v suchu a bez prachu, hodlám mu poskytnout to samé. Pořád je to nové kolo.
A taky ho nikdo z rodiny nechtěl, čímž mě pěkně nasrali. Teď jim bude hezky překážet. A basta!
4011, 25 A, Zebra, Prcek

Leo

#3115 Nový příspěvek od Leo »

Co se v ruském šroťáku nenajde..

V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

bourač

#3116 Nový příspěvek od bourač »

no pěkný, :smich: toto je k vidění i na velkých deponiích šrotu, ne nějaká sběrna, myslím třeba KovošrotGroup s.r.o.
Žádný traktorista by takovou věc nevyhodil. Tohle vyhazujou potomci po jeho smrti, potomci bez vztahu k technice.
Ty příští generace nemají potřebu něco železnýho tvořit a produkovat. Všechny jejich potřeby vyřeší Smartfoun. :-/
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

ota

#3117 Nový příspěvek od ota »

Bourači dnes je to samej mobil. Byl jsem nedávno na svatbě a ujeli jsme odtud domů. Asi tak 70% omlaďiny. Seděli jsme tam s manželkou jak méněcenní. Každej měl mobil a koukal do mobilu a všichni si prohlíželi obrázky a videa. No a mi stará škola nechali mobily doma. Na svatbu a mobil? Buď si tady doma. No a ostatní jen šmatlali prstama. Zábava jinak žádná. Když v 16 hodin začali schánět oběd, mobilem, jak jinak, že asi ještě není, zvedli jsme se a jeli dom. No asi jsme jim zkazili tu svatbu. Za stálého koukání do krabičky nevěsta, tak čau. :vztek: Až večer dojdu z fabryky, pohledám obrázky od souseda když byl v jednom kovošrotu. Aby to tu nebylo jen z ciziny i u nás byly pěkné kovošroty. 8)

Leo

#3118 Nový příspěvek od Leo »

Těch videí je na youtube plno. Toto je nic, někde ukazovali celé haldy motorek, kol, různé techniky. Občas najdu plochu plnou vojenské techniky, kterou nikdo nehlídá.
Oto, mobily jsou mor. Dneska vidíš děcka, jak sedí venku, a místo toho, aby spolu mluvili, tak čumí do mobilu a datlují. Nechápu to, dneska nemají ani pořádnou slovní zásobu.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

kenybz

#3119 Nový příspěvek od kenybz »

ta diskuze pod tím videem stojí za přečtení teda kdo vládne azbukou že...je tam například napsáno proč nevzali tu sekačku "emefka" proč bral ruský zgrabák se slabým motorem a proč nevzal radši tu emefku...taky je tam dobrý názor: nechápu jak takové věci může někdo vyhodit atd jo a je tam i zmínka že dnešní mladí čučí jen do mobilu a nikdo už nebude umět tyto věci opravit no jo rusáci jsou dost podobní jako češi v tomto kutění...
jo ještě jedna dobrá hláška tam padla že je to ráj pros stavitele traktorků by se to dalo ekvivalentně přeložit

filip

#3120 Nový příspěvek od filip »

Dnes jsem dotáhl taky MF :smich: , ale jen kousek. Rozebraný motor, něco jsem nenašel. Bral jsem kliku píst válec, setrvák a startování, jen ten hlinik, ta plastová řemenička a šnůrka nebyla. Jen do regálku do foroty, MF máme a používáme.
A taky půl metru knížek, ono se to na metry líp počítá.
Naposledy upravil(a) filip dne pát lis 13, 2020 8:49 pm, celkem upraveno 1 x.
4011, 25 A, Zebra, Prcek

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“