malotraktor
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
-
malotraktor
Dobrý deň potrebujem pomôcť z prerabkou malotraktor mam zadnú nápravu v3s prevodovka z uazu motor Peugeot 505 2.3d chcem dorobiť prednú hnanu nápravu scoho bi to tam pasovali zadné pneu bi som chcel nechať v3s. Vdaka
-
Re: malotraktor
Stiahne mi to ale nemôžem to otvoriť.
Musíš mať nainštalovaný WORD , lebo to je tabulka v exceli.
-
Jo to mam už sa to podarilo otvoriť už len to preštudovať vďaka.
-
Stiahol som to otvoril ale bohužiaľ tam nič nemôžem zmeniť že je to blokované.
taky mi nejdou změnit žádny hodnoty.
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
Tam nič neprepisuješ - teraz som to skúša l- klikneš na bunku a otvorí sa ti roletka kde si vyberieš zo zoznamu. Funguje to len pre súčiastky ktoré sú tam vložené od autora, ale je ich tam naozaj dosť. AK by ste tam chceli niečo doložiť tak treba písať Chavierovi. Myslím že on to stvoril.
-
Viem je tam napríklad motor nedá sa zmeniť ale ani otacki motora ani náprava napríklad na v3s proste nejde nič neviem prečo viem ze je to obmedzené iba nato co tam je ale bohužiaľ som nemohol zmeniť nič.
skús napísať Chavierovi, mne to na oboch pc pod Windovsom7 ide , inak aj na otáčky je tam roletka a ukážu sa po 100rpm odstupňované.
Na motore a prevodovkách nezáleží pri pomere náprav - napíš zadný diferák a presne rozmer pneu a predný diferák - kolesá sa dopočítajú
Na motore a prevodovkách nezáleží pri pomere náprav - napíš zadný diferák a presne rozmer pneu a predný diferák - kolesá sa dopočítajú
-
Áno kliknem na otacki otvorí sa roleta ale ket to chcem zmeniť je tam napr 600 tak mi napíše že je to zablokované
Nič neprepisuješ z roletky vyberáš iné otáčky alebo iný diferák
-
Áno voberam iba z roletki ale nejde to
Napíš sem do témy diferák zadný a predný a zadné gumy rozme a niekto ti to vyráta
-
Motor je 2.3d prevodovka aj prídavná prevodovka je uaz 469 zadná náprava v3s a chcel som k tomu do rátať prednú nápravu co som našiel tak pneu 11,2-24 zadné a prednú nápravu ket dám aro alebo uaz tak mi tam vijdu kolesá 7,5-16 ale ak bi som dal zadné pneu origo v3s to je 7,5-20 tak scoho bi som dám do pasoval prednú nápravu a aké kolesa