Starokolínská brázda
Re: Starokolínská brázda 21.09.2019
Akce se řekl bych velmi zdařila a myslím že se zavedlo nové spestřeni akce soutěžní orbou
Zetor 7011
Class Europa
ex-Zetor 5511
ex-Zetor 4011
Class Europa
ex-Zetor 5511
ex-Zetor 4011
Konečne traktory súťažia v tom načo sú určené! V rýchlosti naj súťažia formuly, na to sú konštruované! Ako by to vyzeralo keby formuly súťažili v orbe?
Už jsem viděl moc,i koně blít.Ale orat plachetnicí vidím poprvé.
-
To je pry kormydlo
Zetor 5611 https://blackpaja.rajce.idnes.cz/5611/
Zetor 3011 Benelux https://blackpaja.rajce.idnes.cz/Zetor_3011_od_Pavla/
Zetor = Láska na celý život
Zetor 3011 Benelux https://blackpaja.rajce.idnes.cz/Zetor_3011_od_Pavla/
Zetor = Láska na celý život
Ale hovno plachetnice, nebo kormidlo. Klucí to je reklamní praporek. Neznáte to? Třeba z výstav, tam to takhle mají. Ale má to i výhodu mezi těma 142 traktorama ten náš hned všude najdeš. Vžycky jsem se někde zatoulal, trošku i zakecal a jen jsem přehlídnul plac a traktor hnedle viděl kde je. Dobrá vifikundace!
Jo ještě ten plac č. 3 na tom klacku, to je Štěpána.
Jo ještě ten plac č. 3 na tom klacku, to je Štěpána.
Re: Starokolínská brázda 19.09.2020
STAROKOLÍNSKÁ BRÁZDA
Termín: 19.09.2020
Místo: Starý Kolín
Kraj: Středočeský kraj
GPS pozice:
50°0'0.000"N, 15°0'0.000"E
50 00.501, 015 18.956
Popis: Orba historickými traktory, výstava historických a současných traktorů, zemědělské techniky, strojů a stabilních motorů. Občerstvení, živá dechová hudba, večírek....
SLEDUJTE PROSÍM AKTUÁLNÍ SITUACI COVID 19, či stránky obce Starý Kolín. Akce bude reagovat na patřičná vládní nařízení o shromažďování osob.
Kontakt: 603515638
E-mail: traktorari@seznam.cz
Internet: http://www.starykolin.eu
Termín: 19.09.2020
Místo: Starý Kolín
Kraj: Středočeský kraj
GPS pozice:
50°0'0.000"N, 15°0'0.000"E
50 00.501, 015 18.956
Popis: Orba historickými traktory, výstava historických a současných traktorů, zemědělské techniky, strojů a stabilních motorů. Občerstvení, živá dechová hudba, večírek....
SLEDUJTE PROSÍM AKTUÁLNÍ SITUACI COVID 19, či stránky obce Starý Kolín. Akce bude reagovat na patřičná vládní nařízení o shromažďování osob.
Kontakt: 603515638
E-mail: traktorari@seznam.cz
Internet: http://www.starykolin.eu
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Jede někdo? Já bych zase jel
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Něco mi tam vlezlo, letos nejedu
Tak jo, traktory připravený. Dneska jsem je oba dva umyl vyčistil. Pluh připojenej a druhej je na vozíku za autem. Ten pojede pro Z 25 napřed na vozíku za autem. Aby nám někde nespadnul ona Z 25 nedrží tak hydrauliku, aby jsme těch asi 25 km jeli s pluhem po svejch. Aby někde nazaorala asfalt. Druhej pluh nastavenej seřízenej. Tak zítra prdláme se dvouma traktorama!
Já nemůžuuu jsem v práci na denní 12-nactce.
Kolegové, nezapomeňte na mě a pořiďte na akci nějaké fotky a video z akce. Díky Honza
Kolegové, nezapomeňte na mě a pořiďte na akci nějaké fotky a video z akce. Díky Honza
"Rider XE 70, MF70 - už nejsou jen VARI."
.................................................................
"Vari 2T-aktuální stroj "
.................................................................
"Vari 2T-aktuální stroj "
Starokolínská nezklamala jako obvykle Super účast zase jsem poklábosil s kamarády a nakonec si i pojezdil. Těším se na další ročník
Ano, jako vždy počasí přálo, ůčast byla dobrá. Také jsem si pokecal se spoustou známejch. Pokoukal po strojích. Zajezdil jak se Z 25 s pluhem, kde mi ten pluh nešel do země. No ten plac co jsme měli přidělený byl tvrdej jak štolverk. Chytil jsem koleják a pluh jen hrnul strniště. Mordoval jsem se se seřízením dobu. No nakonec tak nějak šel. Potom jsem si zajezdil s naší Z 4011 s dvoujákem a to byla jiná liga. Ale občas se taky stalo, že to pluh vyhodilo ven. To pole je kousek tvrdý a kousek to tam leze až po rám.
No a Štěpán korunoval akci prvním místem v soutěžní orbě! No když četli chlápek při předávání cen od konce směrem k prvním příčkám, říkám si snad na něho nezapoměli. Když už byla bedna třeťí místo četl tak si říkám dobrý bude to na bednu. To druhý místo. Ale zase nic. No a nakonec z toho bylo první! Velká spokojenost. A to Štěpán nadával, že mu to ke konci nevyšlo! Ale asi to bylo dobré. Jo orba s předradličkou se vyplatila. Kdo neměl předradličky měl strniště a trávu venku. Strniště bylo vysoké a trávy taky dost. Ale to k tomu patří.
Takže letošní ročník paráda. Co víc si přát. Oba traktory zvládly cestu tam a zpět na 1. Velké díky kamarádům co nám pomohli složit a naložit ten pluh na Z 25 na vozík. Díky kamarádi na brzkou shledanou!
No a Štěpán korunoval akci prvním místem v soutěžní orbě! No když četli chlápek při předávání cen od konce směrem k prvním příčkám, říkám si snad na něho nezapoměli. Když už byla bedna třeťí místo četl tak si říkám dobrý bude to na bednu. To druhý místo. Ale zase nic. No a nakonec z toho bylo první! Velká spokojenost. A to Štěpán nadával, že mu to ke konci nevyšlo! Ale asi to bylo dobré. Jo orba s předradličkou se vyplatila. Kdo neměl předradličky měl strniště a trávu venku. Strniště bylo vysoké a trávy taky dost. Ale to k tomu patří.
Takže letošní ročník paráda. Co víc si přát. Oba traktory zvládly cestu tam a zpět na 1. Velké díky kamarádům co nám pomohli složit a naložit ten pluh na Z 25 na vozík. Díky kamarádi na brzkou shledanou!
- pani-kenybzova
A kde sú fotky?
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Něco málo ze začátku akce,než se začlo orat. Rád jsem s Vámi kluci zase pokecal,Štěpánovi gratulace,kdo umí,umí
Naposledy upravil(a) Milhauss dne sob zář 19, 2020 9:48 pm, celkem upraveno 1 x.