Zdravím, Nejprve bych Vám chtěl poděkovat za sdílení zkušeností rad a tipů zde na fóru, díky kterým jsem tuto zimu pořídil udělat generálku zděděného TK 14. Nejsem mechanik, ale díky Vám jsem se o mašině hodně dozvěděl a až na pár věcí zvládl sám.
Ale k tématu. Máte někdo zkušenost s bubnovou sekačkou Wirax mini 125 a TK 14? Jde mi o to, zda jí můj TK výkonově zvládne, mám jednoválec. Na Inzeco jsem se zde nedočetl moc pochvalných recenzí. Psal jsem prodejci blazek-jbl.cz ten říkal že v pohodě, ale kdo chce prodat slíbí všechno.
Máte tedy někdo zkušenost?
Díky m.
Wirax mini 125
Re: Wirax mini 125
Google píše 15kw nebo 17ps. Takže je to na hraně. Kdyby jsi prošel forum, tak o těchto sekačkách za malotraktory je tu vlákno.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Díky za odpověď.
Jak jsem psal, pomocí tohoto fóra jsem udělal GO traktoru, takže si troufám říct, že ho mám důkladně pročtené. Na doporučení konkretního typu bubnové sekačky pro TK jsem ale nenarazil.
Jak jsem psal, pomocí tohoto fóra jsem udělal GO traktoru, takže si troufám říct, že ho mám důkladně pročtené. Na doporučení konkretního typu bubnové sekačky pro TK jsem ale nenarazil.
Ahoj mám tuhle ,chronimo cr 100 a jednoválec to zvládne.
Díky za konkrétní doporučení.
Koukal jsem na výrobce (dong feng), jak dlouho ji máš? má nějaká úskalí? nebudu s ní sekat kdovíjaký lán (1,5ha),
ale země původu ve mě nevyvolává pocit spolehlivého stroje. Snad se mýlím...
Koukal jsem na výrobce (dong feng), jak dlouho ji máš? má nějaká úskalí? nebudu s ní sekat kdovíjaký lán (1,5ha),
ale země původu ve mě nevyvolává pocit spolehlivého stroje. Snad se mýlím...