Couvání s vleckou
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Couvání s vleckou
já vim, ale odpověď se ti nebude líbithobr píše:Oco - mám "soupravu" (na špalíky) stejnou jak Ty, ale couvání mínus . S velkým traktorem a devítitunou mi to jde . Kde je chyba?
-
- Kontaktovat uživatele:
jinak je ohromnej rozdíl s čím se couvá. Traktor s návěsem v háku blízko osy kol se chová úplně jinak než dlouhá dodávka s osou závěsu kilometr od kol. Malej metrovej SportJacht se chová jinak než pracovní plošina, která má celá skoro 8,5m a kola jsou skoro na konci. Na všechno je potřeba si zvyknout, zkoušet zkoušet.
Čím kratšie ojo tým horšie sa cúva - jednoosáky.
-
je potřeba to pořád zkoušet a zkoušet a zkoušet couvat.
Družstva. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69747
Kováři. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69882
První PC- Pc 80 286 Ram úchvatných 1 mega Cpu 6 Mhz, disk 20 mega mechanika 5.25 -1.2 mg
OS Norton Commander
Kováři. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69882
První PC- Pc 80 286 Ram úchvatných 1 mega Cpu 6 Mhz, disk 20 mega mechanika 5.25 -1.2 mg
OS Norton Commander
Nikdy jsem se nenaučil pořádně couvat traktorem s vlečkou, proto ve žních přepřahám do předního závěsu abych dostal vlečku do stodoly nebo kamkoli jinam.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
víte jak se nejlépe naučíte couvat? když musíte představa že budu nosit 200beden brambor 50metru ručně byla horší, než strach z couvání
- Veteranista!
OCO a máš oje ve středu?
Jaké máš tažné?
Já třeba mám kouli normálně tříbodu a jak se ramena hýbájí vlek při couvaní dělá trochu co chce
Jaké máš tažné?
Já třeba mám kouli normálně tříbodu a jak se ramena hýbájí vlek při couvaní dělá trochu co chce
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
Viem dať gulu aj do trojbodu a mám aj na pevno na traktore. S jednou vlečkou nie je problém cúvať , ten nastáva až s dvomi. Tým že mám uličku dosť prudko dolu kopcom je problematické aj prepriahanie.
- zetorak jirka
Co se týká couvání , , mě couvání nikdy problém nedělolo, asi je mi to bohem dáno, ale není vlek jako vlek, mám dva ůplně stejný rumuni '( autorejd) s jedním se to couve ůplně samo, z cesty přez dva rohy a dvorek do stodoly 100m napoprvé bez popojetí, a druhej, tam není možný dostat, to jedu víc do předu než do zadu. Někomu stačí skoušet a skoušet, ale je mnoho takových , kteří se to za celej život na drustvě nenaučlili.
zetor 3511 zato krmnej vuz polak nastup do kravina jamy na couvani senik take ostohu nemluvne když zapršelo to stalo zato nejlepší škola na couvani
Keď som si pred šiestimi rokmi robil vodičák na traktor tak inštruktor na autoškole sa zo mňa smial že do zadú mi to ide lepšie ako do predu!
Do silážních jam se couvalo celkem dobře - po stěně a šlo to samo. Horší bylo někdy vyjet. Seník - šachty na větrání zakryty podélnými trámy, větší mezera a už bylo kolo v kanálu. Jo, to bývaly časy...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Ide nová sezona a ja už nebudem cúvať. Pekne odstavím na ulici a čelákom hodím bag rovno pod strechu.