CO JSTE DNESKA DĚLALI III

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Britt

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III

#6301 Nový příspěvek od Britt »

Ola není doma, ale v lázních, takže nechápu souvislost. :-/
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

DanculSK

#6302 Nový příspěvek od DanculSK »

Ono sa dá sledovať cez net, cez poskytovateľa.....
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

ola

#6303 Nový příspěvek od ola »

Ahoj, aha a já sem si mysľél a nebo gdesi slyšél, že sa to dá normálně pustiť? A s nejakým spožděním sa to teda dá gdesi pustiť? Já su na to jakýsik lěvý jak šavľa, dycky ně tu naskočíja aj rok staré zprávy. Třeba jedničku, primu, novu, to je celkem šumafuk, stéjně je to všecko na jedno brdo. Danku, já nejsu doma alě v Jeseníkách, tagže piču vím co tu majů.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

DanculSK

#6304 Nový příspěvek od DanculSK »

.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

Vladimír2

#6305 Nový příspěvek od Vladimír2 »

...Olo , třeba tady : https://www.iprima.cz/#D-PrimaPlay

other-side

#6306 Nový příspěvek od other-side »

zavařuju paradajky, ideální počasí k tomu.....

vím, že jsou místa, která jsou daleko, ale daleko horší, nicméně u mně je bilance několik uschlých velkých borovic na pozemku a teď jsem koukal, že i jeden velký mega ořešák je z 1/4 suchý

usychaj mi i výsadby 3 roky v zemi

peklo

prostě peklo

Britt

#6307 Nový příspěvek od Britt »

Tady je to podobné. V neděli průběžně napršelo 5mm a kdybych nezaléval ovocné stromky, je po nich. Na trávu už nemám dost vody.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

Čárls

#6308 Nový příspěvek od Čárls »

U nás co byly na loukách mokřiny je sucho tradovalo se Nový lesy sou na vodě Je zle vysychá vše zatím voda ve vrtu je a stabilizovala se klesla o 2 m o proti normálu a drží se zalívame jen to nejnutnější Tráva se nesaká vypálila by se uplně a nebylo by nic Horší je že ani ta rose skoro není :(
No prameňák rybnik - požární nádrž na návsi má o metr míň vody ale zatím tam je až ta zmizí bude tu sahara
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

mastnacek

#6309 Nový příspěvek od mastnacek »

Zatim dobry, rano mlha jako krava a trava na dvore prerostla takze dneska jsme sekli k veceru. ale za par dni uz to bude asi horsi. Otavu susit nebudu, spasu ji a budu rad.

ota

#6310 Nový příspěvek od ota »

Tedy Olo Ty Jsi v lázních a chceš kouakt na telku? No nevím jak to tam chodí, ještě jsem tam nebyl. Ale když jsme byli kdysi za babičkou v lázních v Bohdanči, tak tam myslím neměli moc čas na telku. Dědkové seděli na terase pod slunečníkama u stolku a na něm pěkně pivečko, vínko. Cosi zákusek k tomu a diskutovali. Nebo tam byl nějakej plac a tam se tancovalo. Babky a dědkové to tam vytáčeli jak zamlada. Vyprávěla babička, že vždycky tam zůstaly hole postavený u zdi. :vysmech: Pak chodily sestřičky a nabízely kdo nechal na parketě hole. Samo, každej šmatlavej strejc, či babka chytli tam druhej dech a v zápalu té dechovky co tam vyhrávala zapoměli, že tam vyrazili s holema a nechali je tam pak. :vysmech: Nebo tam byl bazén plnej vody a tam bylo docela pořát plno. Myslím, že u babičky na pokoji měli na té telce nějakou plachetku či co a nekoukali na to vůbec. Jak měli napilno tam. :D

Shrek

#6311 Nový příspěvek od Shrek »

Vcera od 6ti do 10ti v unc, pak od 11 do 16 v bagru a od 16do 19 v avii, vsehny masiny maji samozrejme klimatizaci a samozrejme jsem delal ve stinu 100letych dubu.
Picu!!!!! Celej den na primem slunicku, v kabinach snad 60, vetrak fungoval, ale bylo to jako kdyz na sebe foukas horkovzduskou. Vypil jsme snad 10l, uz jsme sral na secko a chodil se polevat studenou vodou+mokrej hadr na palici, a stejne me dneska boli hlava z prehrati :-((((((( UZ ABY MRZLO!!!!!!!!!!!!!
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com

Čárls

#6312 Nový příspěvek od Čárls »

Tak se nám množej vrabci jeden dnes měl výlet zkrz vysavač na popel :smich: :smich:
Abych to popsal měli jsme svého času karmu ale když odešla a kotel ve sklepě co umí ohřívat vodu do zásobníku karmu sem zrušil a co s komínem ,vložky zůstaly a přidal se ventilátor na odvětrávání chodby,zvědavej vrabčák skončil v komíně v odkapový šachtičce ta ale nemá dvířka rukou vylovit nešel ta sem vzal vysavač na popel .
Proletěl hadicí a zůstal v nádobě šel sem ho vyhodit do popelnice a kupodivu přežil oklepal se ze zbytků popela a odletěl má asi zážitek na zbytek života na tobogán na sucho :smich:
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

bourač

#6313 Nový příspěvek od bourač »

Ten si dá bacha aby ještě lezl lidem do baráku :D
Zkoušel jsem vysavačem chytat vosy, nejde to jsou pohotový a stihnou uletět.
Vosy, a hlavně sršně bezproblému likviduju sněhovým hasicím přístrojem. Proud co2 o teplotě -60°C je spolehlivě ihned omráčí a spadnou na zem.
Jsou omráčené jen pár vteřin, je potřeba je rychle nabrat do nějaký sklenice s víkem. Výhoda je že je takto můžeš likvidovat v bytě bez jakýchkoliv škod.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

Baťa1

#6314 Nový příspěvek od Baťa1 »

akorád potom nesmí hořet jinak jste jak se říká v :zadek: :vysmech:
takjak Bohuš dyž napoštěl bazééén :D
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super

other-side

#6315 Nový příspěvek od other-side »

já jsem vysavačem bral vosy a sršně normálně, fungovalo to

soused (Blahousty) dneska přišel, jestli mu nenatočím vodu do sudů, na zeleninu, jeho studna je na suchu, sotva na mytí nádobí.....jestli to takhle půjde dál, což půjde, tak se asi píchne na můj vrt

každej rok si řikám, že to ten další bude lepší, doufaje, a ono ne, každej rok je to horší a horší, s vodou

Odpovědět

Zpět na „Putyka“