7745 za 5748
Moderátor: Lukashil
Re: 7745 za 5748
Tak jsem něco potahal a super kácení mezi oplocenkama ale s navijákem bez problémů. Nakonec krásná práce
Traktor máš parádní, to se musí nechat
Jen ten naviják mi přijde na 77 hodně slabej. Nedivim se, žes ukroutil kardan. Mě 70tka stojí pořád ve stodole a tak jsem musel jezdit po vývratech co spadli do sousedních parcel s 3011. Mám Krpana 5si a 1,5 kubíkovej smrk, co visel přes tři další ve vzduchu, jsem stahnul v pohodě, ani se boban nezadusil. To že jsem pak kulatinu tahal po kousíčkách a stejnak s předníma kolama ve vzduchu je jiná věc. Jen když taháš se 77 s takovymhle navijáčkem, tak lehce ztratíš cit, traktor přepere naviják. Ve tvém případě to odnes jen kardan...
Ale jak řikám, traktor máš vážně pěknej
Jen ten naviják mi přijde na 77 hodně slabej. Nedivim se, žes ukroutil kardan. Mě 70tka stojí pořád ve stodole a tak jsem musel jezdit po vývratech co spadli do sousedních parcel s 3011. Mám Krpana 5si a 1,5 kubíkovej smrk, co visel přes tři další ve vzduchu, jsem stahnul v pohodě, ani se boban nezadusil. To že jsem pak kulatinu tahal po kousíčkách a stejnak s předníma kolama ve vzduchu je jiná věc. Jen když taháš se 77 s takovymhle navijáčkem, tak lehce ztratíš cit, traktor přepere naviják. Ve tvém případě to odnes jen kardan...
Ale jak řikám, traktor máš vážně pěknej
Tak kardal byl poddimenzovanej, ale dokud byli špagáty stačil. Spíš pro ostatní úpravce podobných navijáků- asi na větší sílu nemusí být celek stavěnej. To jsem použil pouze 80ku válec! Tak než zničit něco jiného radši použít správnou sílu.
Jinak naviják používám převážně k tahání k sobě, poté to přepřahám na tělo navijáku. 9ka lano není na horší zacházení..
Jinak naviják používám převážně k tahání k sobě, poté to přepřahám na tělo navijáku. 9ka lano není na horší zacházení..
Ahoj,
mám takovou prosbu pro ty co maj naviják Krpan.Potřebuji nastavit brzdu navijáku a dle návodu výrobce z toho nejsem moudrý.
Přikládám návod ofocený
vault 11
a přidávám foto
je to krpan 4Si a co se mi jevilo jako možný je dotáhnout matku co je schovaná uvnitř pod pozicí 1 na návodu v pravo dole.
dále dotánout matku co je vidět na pozici 2 natvrdo a pozici 4 nechat- pokud jsem to nastavil dle návodu na 5mm neodbržďovala. Nemáte někdo s tím zkušenosti?
předem díky
mám takovou prosbu pro ty co maj naviják Krpan.Potřebuji nastavit brzdu navijáku a dle návodu výrobce z toho nejsem moudrý.
Přikládám návod ofocený
vault 11
a přidávám foto
je to krpan 4Si a co se mi jevilo jako možný je dotáhnout matku co je schovaná uvnitř pod pozicí 1 na návodu v pravo dole.
dále dotánout matku co je vidět na pozici 2 natvrdo a pozici 4 nechat- pokud jsem to nastavil dle návodu na 5mm neodbržďovala. Nemáte někdo s tím zkušenosti?
předem díky
Matice u páky by měla být ta co odbržďuje. Vyšroubuj jí až k páce a uvidíš. Pokud nebude odbržďovat, tak je problém jinde
Díky odbrždovat odbržduje ale to nastavení těch dalších dvou matek?
tzn. brzo klouže
tzn. brzo klouže
Jestli prokluzuje tak bych zkusil přitáhnout tu schovanou matici uvnitř.
Zetor Major 80 + TUR5, BSS P73S, dvoukolák, Krpan 5t, štípačka, natáčecí radlice na sníh, nesená klec na dřevo
Děkuji Jirko ten vnitřní určítě- stahuje ten brzdný pás. A myslím že ten na druhé straně péra dotahnout na doraz. Ale pak nechápu ten návod kde 2x píšou dodržet mezeru 5mm
Tak brzda asi nastavena v pohodě- přitaženy ty matky 1 a ta na té pružině.
Jinak tudle jsem něco poštípal
A dnes jsem jel oslavit do smrčiny
jel jsem se synkem tak mám i video
https://uloz.to/!3ghlysTJnU6C/strelnicka-video-mp4
Jinak tudle jsem něco poštípal
A dnes jsem jel oslavit do smrčiny
jel jsem se synkem tak mám i video
https://uloz.to/!3ghlysTJnU6C/strelnicka-video-mp4
To na take žrďky a po rovine, bolo škoda navijak nahadzovat. Ale inak super robota,foto aj video!!
Však jsem jel i dál do lesa. S navijákem a bez 100% navíc
Navíc nikam nezajíždím a nekurvím
Navíc nikam nezajíždím a nekurvím
Na tuto práci by mi stačila bohatě dvoukolka ale zase nemusím dávat závaží na tu nápravu. Když část nákladu dám na naviják tak se ani nezvedá
- zetorak jirka
Pěkná práce, technika supr.
Jéé tyhle reguláky mám taky na krámě