Z25A PO
Re: Z25A PO
Ak to máš dobre nastavené, potom by som pocity neriešil. Môže to byť nerovnakou dĺžkou trubiek, rôznym poohýbaním a tým inou tuhosťou.
diky Jaro, ty vies cloveka stale ukludnit od zbytocnych emocii:)
btw: po opraveni jednej veci samozrejme vyskoci dalsia, takze radost netrva dlho:)
vcera sa mi stalo, ze mi hrozne rychlo zhavi kontrolka spiraly, asi za sekundu ide hned az do biela, uz som trochu studoval forum a vyzera to na nejaky skrat, alebo nefunkcny zhavic, vylucovacou metodou na to snad pridem...
btw: po opraveni jednej veci samozrejme vyskoci dalsia, takze radost netrva dlho:)
vcera sa mi stalo, ze mi hrozne rychlo zhavi kontrolka spiraly, asi za sekundu ide hned az do biela, uz som trochu studoval forum a vyzera to na nejaky skrat, alebo nefunkcny zhavic, vylucovacou metodou na to snad pridem...
odporucam prejst na Avia resp. UR III zhavice.
Robo a nemas nahodou v zalohe puzdra? nemam ziadny konktat na sikovnych vyrobcov, kde by mi to vyrobili podla vykresu
nemam. ale je tu skupina soustruhy:
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 0#p1537030
skus sa opytat, ci by niekto nevyrobil. Potazmo aj 10 ks. A ponuknes ostatnym do pľacu.
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 0#p1537030
skus sa opytat, ci by niekto nevyrobil. Potazmo aj 10 ks. A ponuknes ostatnym do pľacu.
dakujem za odkaz, vyhladovo to asi spacham, teraz budem este skumat stavajuce zhavice, ci tam vobec mam spiralu, dufam, ze sa neulomila do motoroveho priestoru a bude to len nejaky blbly skrat
Keby sa ulomila, tak to nežhaví vôbec. Keď že je to celé v sérii, tak budeš mať skrat na kostru niekde tesne za kontrolkou žhavenia.
aj ulomena spirala aj skrat znamena nefunkcny zhavic. Oprava je dost komplikovana.Blake píše:dakujem za odkaz, vyhladovo to asi spacham, teraz budem este skumat stavajuce zhavice, ci tam vobec mam spiralu, dufam, ze sa neulomila do motoroveho priestoru a bude to len nejaky blbly skrat
Teoretickz mozes mat este skrat hore pri zapojeni vodicov. Zhavice su odizolovane od kostry, takze sa vyuziva sredny vodic a medzikruzie. vonkajsom je uz kostra, kludne mozes mat dotyk vodica s vonkajsim obalom apotom to robi zvod na kostru...
uff, poslesnym prispevkom az tak uplne nerozumiem, do elektriky som analfabet, ale viem, ze ked som daval dole vstreky, tak som vymontoval kabelaz od zhavicov, aby som sa dostal 32klucom zhora a po znovuzapojeni mi to zhavilo normalne, klasika 30-40sekund do cervena, ale na druhy den uz zhavi ako dive skratovym prejavom...
skratove zhavenie vyriesene: na zhavici druheho valca bola povolena matica, ktorou sa dotahuje zhavic do hlavy, sviecka sla vybrat volne rukou, takze sa to nejak samo vydrncalo, povolilo, po dotiahnuti vsetko funguje ako ma.
zhavice som menil v decembri a seriozne dotiahol, tak neviem ci som to mal po nejakom case dotiahnut znova, ako sa dotahuje napriklad hlava po nejakych hodinach jazdy?
kazdopadne zase zhavim a beham normalne, som rad
zhavice som menil v decembri a seriozne dotiahol, tak neviem ci som to mal po nejakom case dotiahnut znova, ako sa dotahuje napriklad hlava po nejakych hodinach jazdy?
kazdopadne zase zhavim a beham normalne, som rad
tak som dal skontrolovat vstreky a niesu vobec v kondicii, oba prepustaju naftu, tzv.: odkapavaju a u jedneho mam dokonca prasknunut pruzinu, neviete nahodou, kde taku pruzinu zohnat? trysky nieje problem, to ponuka dost obchodov, ale pruziny do vstrekovaca som nikde nenasiel??
wau, to je super pristup a moznost, samozrejme beriem vsetkymi desiatimi, poslal som SZ
tak vdaka mihiho ochote a podpore na dialku su zase vstrekovace v kondicii, nastavene a osadene, traktor zase blafe ako za mlada:)
dakujem pekne
dakujem pekne
Rado sa stalo, takto nejak si predstavujem naše fórum aby sme si v rámci možností pomohli, a tak to aj u nás funguje, zato som rád. Ďakujem všetkým...
Mihi