MOJE DILNA
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE DILNA
no...ja mam zkusenost z podnikani (otec a matka - kazdy zvlast) a zamestnani (ja a zena) a kdyz chci byt cely den v dilne, tak tam proste jsem, to jsem nezazil ani u jednoho...zazil jsem, ze kdyz MUZU byt v dilne, tak tam jsem, ale si reknu, zejtra nic, budu cely den v dilne -
no a taky jak kdo, ja mam praci dobrou, mam hodne dovoleny v kuse, ale kdyz ji mam, uplne ztracim ten rezim a do vseho se premlouvam...ale i tak mi to vyhovuje
no a taky jak kdo, ja mam praci dobrou, mam hodne dovoleny v kuse, ale kdyz ji mam, uplne ztracim ten rezim a do vseho se premlouvam...ale i tak mi to vyhovuje
Čím zalít pracovní desku ponku. Mám tam fošny a potřeboval bych zaplnit spáry. Nějaká pryskyřice?
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
Dej překližku,nebo gumu.
Překližku nechci a mám ponk dlouhý 5 metrů, takže nevím, co bych tam dal za gumu.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
Mám taky pět metrů dlouhý ponk a na něm desítku překližku s povrchovou úpravou.Gumu bys musel mít silnější.
Najlepšie dať nejakému stolárovi, nech ti to napíli na škárovku, zlepí, zbrúsi a hrany zafrézuje. Ak máš nejakého známeho, tak to máš za fľašku.
- mape
- Kontaktovat uživatele:
Já mám na ponku podlahovou gumu drážkovanou a není nic lepšího.... Nic se nikam nekutali a nepropadava. Prodloužení ponku mám udělané že zbytku pracovních desek na kuchyni 40 mm tloušťka zasazena do vinglovyho rámu.... A taky spokojenost.
už žádné domadělané stroje. mám už jen své mazlíčky
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
u otce je pogumovana kurta...dokud se nesvari neco ve sveraku nebo v nejakym pripravku, tka dobry, jak se na tom svari, je to naprd
v praci mam plech - strasne se na tom drzi bordel a tim padem se vsechno klouze...zase se to da krasne uklidit hadrem
doma mam fosny tesne vedle sebe...blbe se to uklizi a strasne se na tom drzi jakejkoli bordel...
v praci mam plech - strasne se na tom drzi bordel a tim padem se vsechno klouze...zase se to da krasne uklidit hadrem
doma mam fosny tesne vedle sebe...blbe se to uklizi a strasne se na tom drzi jakejkoli bordel...
Zalejvat spáry mezi fošnama nemá moc smysl, dřevo stejně bude pracovat. Pokud chceš celistvou dřevěnou desku, tak jedině slepit spárovku, aby se vyrovnalo pnutí dřeva vlivem vlhkosti. U kvalitních pracovních desek se to ještě napříč prolepuje dlouhejma kolíkama a do boků vsazuje pero. Sám mám takto ponk 2*1m*4cm a maximální spokojenost.
Jinak s tím bordelem je problém každýho ponku (stolu), čím větší deska, tím víc bordelu (rozpracovanejch projektů) se na tom usadí
Jinak s tím bordelem je problém každýho ponku (stolu), čím větší deska, tím víc bordelu (rozpracovanejch projektů) se na tom usadí
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
myslim takova ta rez ze starych autodilu, prach z brouseni atd...na vsech stolech je to bordel, ale da se s tim pracovat, na tom plechovym se s tim neda delat a je potreba to porad uklizet
sam jsem povrch taky resil, tim ze planuju svarovaci stul, tak predpokladam, ze na tom stoje svaret nebudu, tak jsem si myslel na toto https://www.sbazar.cz/tom.hlavaty/detai ... 03100mm-bc
sam jsem povrch taky resil, tim ze planuju svarovaci stul, tak predpokladam, ze na tom stoje svaret nebudu, tak jsem si myslel na toto https://www.sbazar.cz/tom.hlavaty/detai ... 03100mm-bc
Ahoj, mám na ponku metr širokou a tak 12mm tlustou gumu z dopravníku z kamenolomu .
- Veteranista!
Mám plech, zametu, pak případně utřu hadrou v tech. benzínu a je, za mě, nejlepší, gumu a dřevo už vůbec bych už nechtěl.
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
Ahoj, to mape co to že ji prodáváš? https://stroje.bazos.cz/inzerat/9848173 ... rtacka.php
Myslel jsem, že z ní máš radost, že Jsi ji sehnal pěknou. Máš v pácu větší?
Myslel jsem, že z ní máš radost, že Jsi ji sehnal pěknou. Máš v pácu větší?
Asi ta radost nebyla tak velká
došly prachy na dárky