Zetor 5645 - už je doma
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 5645 - už je doma
DYK: Urcite si mal na svojom traktore majoracky laminat, ked ti zavadzal cerpadlu serva? Lebo byvali tie laminatove zberace aj na Z 50 Super a tie boli kus odlisne. Majoracky na majora pekne pasuje a este je tam mala rezerva okolo cerpada .
Já na to průběžně mrknu, ale myslím, že jsem měl - mám majorácký laminát a teď si nejsu jistej, jestli tam nezavazelo trubce nebo čemu vlastně. Prostě jsem ho tam už nedal, protože tam nešel, ale prověřím to co přesně.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Ked budem najblisie u traktora doma, tak ti to mozem nafotit detailnejsie aj s hora pod kapotou. Dnes som pretesnoval posilovac mohol som to cvaknut na mobil, keby ma to napadlo
Jo jo, taky jsem si vzpomněl a šel se podívat a už vím!!! Zavazí mě tam hadice!! Na první fotce ta "spodní" na těle čerpadla. Vede do válce posilovače. Tam, kde má být lamino nátrubek na hadici do kabiny je teď hydraulická hadice. No netvrdím, že to je neřešitelný, ale co už, mám to zatím bez laminátu, no. Čerpadlo mám z nějakýho sedmdesátkovýho předkáče. Vlastně celý servo. Mám tlustější táhlo řízení tak usuzuji takto.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod