poslání peněz z účtu na účet do slovenska

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
kahi
Kontaktovat uživatele:

poslání peněz z účtu na účet do slovenska

#1 Nový příspěvek od kahi »

Ahoj mám takový problém nemohu poslat peníze z čr na slovesko, chce to po mně BIC / SWIFT kód mám jen číslo účtu nic víc a názec Slovenská spořitelna. Může mi někdo poradit? z banky to nestíhám.... :vztek:

Atlan
Kontaktovat uživatele:

Re: poslání peněz z účtu na účet do slovenska

#2 Nový příspěvek od Atlan »

Kod si najdi na nete to ke najmensi problem, obavam sa vsak ze ti bude nauctovany poplatok cca 20E za tuto operaciu.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Šéďa

#3 Nový příspěvek od Šéďa »

Peníze do obálky a poslat, jako cenný dopis doporučeně. Posílal jsem na slovensko do tatrabanky 1000,-Kč a poplatek byl asi 336,-Kč za mezistátní převod a směnu.

oco13

#4 Nový příspěvek od oco13 »

https://www.nbs.sk/sk/platobne-systemy/ ... ban-pre-sr Tu ti to prevedie na IBAN formát , BIC kod je vlastne kod banky http://banky.sk/kody-bank/ tu ho máš GIBASKBX
Má to ešte ale jeden háčik , pri zahraničnej platbe musíš uviesť meno priezvisko ,adresu a telefon toho komu to posielaš inak to neprejde.
Mne tak chodila platba Vlkovi do CZ dva týždne a banky si ma len pohadzovali. :pistol:

kahi
Kontaktovat uživatele:

#5 Nový příspěvek od kahi »

poplatek už vím není tak hrozný jako zjistit BIC / SWIFT kód :help: prostě jsem v čudu a pán je postarší a neví..... potřebuju to co nabízí:(((

Britt

#6 Nový příspěvek od Britt »

Pokud to jde, pošli to v obálce jako doporučený dopis. Já takhle loni platil Dankulínovi a v poho.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#7 Nový příspěvek od Atlan »

Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

kahi
Kontaktovat uživatele:

#8 Nový příspěvek od kahi »

tak už jsem to rozluštil pán to napsal trošku jinak a já s tím válčil takže tak napsal to v tý správný formě jak má akor tam byli oddělený písmenka a jelikož jsem zvyklej na českej účet tak jsem to nějak neřešil děkuji moc za rady a hlavně rychlost, nebýt tohoto fora tak nevím co bych kolikrát dělal:))) asi zešílel a vyplešatil:))))

pelepele

#9 Nový příspěvek od pelepele »

urob si na telefone revolut.... aktualne uz zdrazeli vydanie karty ale ja som na tom uz mesiace usetril kopu prachov pri prevodoch iz uz US Libra euro atd....
odburava to poradovnik nenazrancov ktory v bankach absolvujes, menis pod kurzom lepsim ako tvoja banka
ak to posles kolegovi na telefon kdekolvek na svete ma to hned, nemusis cakat 3 4 dni

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“