Vlek Deza 3500

vleky, káry, vozíky, návěsy, cisterny, vyvážečky, hnojáky, ...

Moderátoři: rezis, Malboro, Leo

Zpráva
Autor
DYK

Re: Vlek Deza 3500

#196 Nový příspěvek od DYK »

Ale v ČR jsou také vozidla, která kdysi nepodléhala přihlášení. Pak vyšel zákon, který použil slovo "dohlásit" aby se s něma mohlo dál legálně po komunikacích. Jedná se jak o motorová vozidla tak přípojná. Lhůta byla do roku 2011, ale v podstatě to běží dodnes. Že některý úřad "dohlásí" vozidlo a nechce nějaký technický popisy a jiná povolení je zcela možné, protože spoustu těch potřebných "papírů mají úřady v systému a podle správního řádu nezatěžují zbytečně občana věcmi, které mohou vyúřadovat sami, takže v poho. Taky si myslím, že by mohlo jít - koupit čínskou bezpapírovou vlečku a použít http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=87259.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

palobobo

#197 Nový příspěvek od palobobo »

To ide aj na SK jedndotlivo zmontovane stroje, ale ako pises ma to take pravidla ze mozes kupit hotovu vlecku. Alebo postavit zopar na kseft. U nas som sa stretol zo specialom na prepravu psov urobil ich viacej a potom sa to oplatilo.

chuck77

#198 Nový příspěvek od chuck77 »

Ing. Mareš už na Výzkumáku není, je na nyní Mini. dopravy.......proč P.S. neřekne kolik za to žadatel vyvalí????? kolik to stojí??????? proč to tajíte???? že by kvuli tomu, že to jsou 2/3 nákupní ceny NOVÉ DEZy :D
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.

DYK

#199 Nový příspěvek od DYK »

Ano, Mareš odešel na mini nedávno a je rád. Mluvil jsem s ním ale 14 dní před termínem. Ale zůstal u ranku, nebo "v oboru".

chuck77

#200 Nový příspěvek od chuck77 »

postupy ale nedělá 1 osoba, kterou se tady furt někdo zaklíná jako panenkou Marií , ale min.dopravy jako hlavní metodický orgán........prostě to, co tady furt někdo kolem dokola píše jsou nerealizovatelný postupy..........

DYK

#201 Nový příspěvek od DYK »

Teď teda nevím, o jakých postupech kolem dokola je řeč?

chuck77

#202 Nový příspěvek od chuck77 »

myslím, to, zda-li je něco průchozí anebo ne a jakým procesem (postupem) lze dosáhnout toho, že na domádělvlek dostanu SPZ a TP.............cedulku s SPZ nevydá žádnej výzkumák anebo Panav za peníze co jim vysolíte za nějak jejich papír, ale pouze nějakej ouřad v Horní/Dolní.........já osobně sem se obou osob (z Panav+výzkumáku) , co se tady stále opakují po telefonu ptal, jesli mi to někdo na jejich papír "přihlásí" a oba se kroutili jak hadi na rozpálený střeše..........nepřihlásí, ale za ZTP od Panavu vyvalíš 3500,- Kč, takže to je odpověď na báchorky o přihlášení na ouřadě :D

dolls
Kontaktovat uživatele:

#203 Nový příspěvek od dolls »

Zdravím pánové,
tak mám doma techničák na jednoosou káru nosnost 3t, tu dovezenou z Polska. Dále mohu všem statečným sdělit, že nic bez techničáku nepřihlásí. A to myslím vážně. Tedy na liberecku ne a to mám na magistrátech známé. Žádný befel o přihlašování neexistuje a co nemohou udělat ofiko podle dokladů má smůlu. Takže šetřete a kupte něco s doklady. Hodně štěstí v roce 2018.

chuck77

#204 Nový příspěvek od chuck77 »

to nechtějí slyšet a vidět černý na bílým :D ........prostě to NEJDE :) ......takže šetřit a koupit něco se štítkama......

zdeník

#205 Nový příspěvek od zdeník »

Jestli existuje ZTP, musí obec vystavit jak osvědčení (na pracovní stroje)nebo osvědčení o registraci s RZ, pokud ovšem nebylo vozidlo vyřazeno z provozu,( protože tady je definitívní konec).
Mě spíše zaráží, jak se někteří mistři dopracují k ZTP na doma dělanou káru atd. bez řádného schválení(homologace).

chuck77

#206 Nový příspěvek od chuck77 »

hm namočí do toho nějaký troubu, co sedí na ouřadě a udělá to proněj.až se ucho utrhne a ten chytrák někde způsobí nehodu, tak ouřada končí.......na ten švindl se přijde..a chytrolín???? no já sem myslel, že to je v pořádku a za vše může ouřada, páč kdyby mi ten papír nedal, tak přece na silnici nelezu :D ..........myslíte, že by to bylo jinak???? v případě škody xset tisíc nebo zranění????

DYK

#207 Nový příspěvek od DYK »

zdeník píše:Jestli existuje ZTP, musí obec vystavit jak osvědčení (na pracovní stroje)nebo osvědčení o registraci s RZ, pokud ovšem nebylo vozidlo vyřazeno z provozu,( protože tady je definitívní konec).
Jo jo, přesně tak to je. Ono vystavovat tech osvědčení na něco, co má být registrováno je zbytečný, to se může řešit rovnou registrací a přidělením RZ. Už jsem myslel, že jsem v tom zde sám.

chuck77

#208 Nový příspěvek od chuck77 »

ale mám pocit že se ba víme o slepencích poskládaných z kdečeho a ne fabrickým stroji :)

DYK

#209 Nový příspěvek od DYK »

chuck77 je už dost bývalých ouřadů co zneužili . . . a žíví se jinak hlavně díky čtyřkolkám ale i jinému špatnému postupu při vystavování různých dokladů. Jde o výkon státní správy a ten stát si to namátkově fakt kontroluje a řeší. Ne moc ale sem tam joó.
No a pokud se bavíme o slepencích, jak ty říkáš, dal jsem odkaz co se asi dá dělat - za určitých podmínek a nebo individuální stavba, ale to je votrava, svařování dokládání a tak, ale jde to taky.

chuck77

#210 Nový příspěvek od chuck77 »

DYKu , ale Ty přece jako já dobře víš že individuálka je nesmysl z hlediska nákladů......

Odpovědět

Zpět na „Dopravní technika“