Vlek Deza 3500
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Vlek Deza 3500
Ale v ČR jsou také vozidla, která kdysi nepodléhala přihlášení. Pak vyšel zákon, který použil slovo "dohlásit" aby se s něma mohlo dál legálně po komunikacích. Jedná se jak o motorová vozidla tak přípojná. Lhůta byla do roku 2011, ale v podstatě to běží dodnes. Že některý úřad "dohlásí" vozidlo a nechce nějaký technický popisy a jiná povolení je zcela možné, protože spoustu těch potřebných "papírů mají úřady v systému a podle správního řádu nezatěžují zbytečně občana věcmi, které mohou vyúřadovat sami, takže v poho. Taky si myslím, že by mohlo jít - koupit čínskou bezpapírovou vlečku a použít http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=87259.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
To ide aj na SK jedndotlivo zmontovane stroje, ale ako pises ma to take pravidla ze mozes kupit hotovu vlecku. Alebo postavit zopar na kseft. U nas som sa stretol zo specialom na prepravu psov urobil ich viacej a potom sa to oplatilo.
Ing. Mareš už na Výzkumáku není, je na nyní Mini. dopravy.......proč P.S. neřekne kolik za to žadatel vyvalí????? kolik to stojí??????? proč to tajíte???? že by kvuli tomu, že to jsou 2/3 nákupní ceny NOVÉ DEZy
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.
Ano, Mareš odešel na mini nedávno a je rád. Mluvil jsem s ním ale 14 dní před termínem. Ale zůstal u ranku, nebo "v oboru".
postupy ale nedělá 1 osoba, kterou se tady furt někdo zaklíná jako panenkou Marií , ale min.dopravy jako hlavní metodický orgán........prostě to, co tady furt někdo kolem dokola píše jsou nerealizovatelný postupy..........
Teď teda nevím, o jakých postupech kolem dokola je řeč?
myslím, to, zda-li je něco průchozí anebo ne a jakým procesem (postupem) lze dosáhnout toho, že na domádělvlek dostanu SPZ a TP.............cedulku s SPZ nevydá žádnej výzkumák anebo Panav za peníze co jim vysolíte za nějak jejich papír, ale pouze nějakej ouřad v Horní/Dolní.........já osobně sem se obou osob (z Panav+výzkumáku) , co se tady stále opakují po telefonu ptal, jesli mi to někdo na jejich papír "přihlásí" a oba se kroutili jak hadi na rozpálený střeše..........nepřihlásí, ale za ZTP od Panavu vyvalíš 3500,- Kč, takže to je odpověď na báchorky o přihlášení na ouřadě
- dolls
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím pánové,
tak mám doma techničák na jednoosou káru nosnost 3t, tu dovezenou z Polska. Dále mohu všem statečným sdělit, že nic bez techničáku nepřihlásí. A to myslím vážně. Tedy na liberecku ne a to mám na magistrátech známé. Žádný befel o přihlašování neexistuje a co nemohou udělat ofiko podle dokladů má smůlu. Takže šetřete a kupte něco s doklady. Hodně štěstí v roce 2018.
tak mám doma techničák na jednoosou káru nosnost 3t, tu dovezenou z Polska. Dále mohu všem statečným sdělit, že nic bez techničáku nepřihlásí. A to myslím vážně. Tedy na liberecku ne a to mám na magistrátech známé. Žádný befel o přihlašování neexistuje a co nemohou udělat ofiko podle dokladů má smůlu. Takže šetřete a kupte něco s doklady. Hodně štěstí v roce 2018.
to nechtějí slyšet a vidět černý na bílým ........prostě to NEJDE ......takže šetřit a koupit něco se štítkama......
Jestli existuje ZTP, musí obec vystavit jak osvědčení (na pracovní stroje)nebo osvědčení o registraci s RZ, pokud ovšem nebylo vozidlo vyřazeno z provozu,( protože tady je definitívní konec).
Mě spíše zaráží, jak se někteří mistři dopracují k ZTP na doma dělanou káru atd. bez řádného schválení(homologace).
Mě spíše zaráží, jak se někteří mistři dopracují k ZTP na doma dělanou káru atd. bez řádného schválení(homologace).
hm namočí do toho nějaký troubu, co sedí na ouřadě a udělá to proněj.až se ucho utrhne a ten chytrák někde způsobí nehodu, tak ouřada končí.......na ten švindl se přijde..a chytrolín???? no já sem myslel, že to je v pořádku a za vše může ouřada, páč kdyby mi ten papír nedal, tak přece na silnici nelezu ..........myslíte, že by to bylo jinak???? v případě škody xset tisíc nebo zranění????
Jo jo, přesně tak to je. Ono vystavovat tech osvědčení na něco, co má být registrováno je zbytečný, to se může řešit rovnou registrací a přidělením RZ. Už jsem myslel, že jsem v tom zde sám.zdeník píše:Jestli existuje ZTP, musí obec vystavit jak osvědčení (na pracovní stroje)nebo osvědčení o registraci s RZ, pokud ovšem nebylo vozidlo vyřazeno z provozu,( protože tady je definitívní konec).
ale mám pocit že se ba víme o slepencích poskládaných z kdečeho a ne fabrickým stroji
chuck77 je už dost bývalých ouřadů co zneužili . . . a žíví se jinak hlavně díky čtyřkolkám ale i jinému špatnému postupu při vystavování různých dokladů. Jde o výkon státní správy a ten stát si to namátkově fakt kontroluje a řeší. Ne moc ale sem tam joó.
No a pokud se bavíme o slepencích, jak ty říkáš, dal jsem odkaz co se asi dá dělat - za určitých podmínek a nebo individuální stavba, ale to je votrava, svařování dokládání a tak, ale jde to taky.
No a pokud se bavíme o slepencích, jak ty říkáš, dal jsem odkaz co se asi dá dělat - za určitých podmínek a nebo individuální stavba, ale to je votrava, svařování dokládání a tak, ale jde to taky.
DYKu , ale Ty přece jako já dobře víš že individuálka je nesmysl z hlediska nákladů......