Vlek Deza 3500

vleky, káry, vozíky, návěsy, cisterny, vyvážečky, hnojáky, ...

Moderátoři: rezis, Malboro, Leo

Zpráva
Autor
Kutil Paulo

Re: Vlek Deza 3500

#181 Nový příspěvek od Kutil Paulo »

Pro Pepánek, jak dokázal udělat ty emise ?

Lukaszetor

#182 Nový příspěvek od Lukaszetor »

20 000 Kč za papíry? To zní dobe ale už mám káru objednanou u pána... jen by mě taky zajímali jak jste udelali ty emise? Nebo 20 000 Kč byla jen rada at přendáš spz z auta? :) něco jako nejlacinější zedník v okolí? :))))

P.S.

#183 Nový příspěvek od P.S. »

Tak se zkus zeptat na kolik vyjde přihlášení doma vyrobené. Postav ji na papíry a prodej.

frantamac

#184 Nový příspěvek od frantamac »

ptal jsem se u nas na urade před vanoci,jelikoz zde jsem cetl ze staci sehnat napravu treba z 5t vleku a stitek,chteji doklad na napravu ze splnuje homologaci,matrial certifikat takze zadne ucka nebo jekl ze srotu.namalovat planek od nekoho kdo ma razitko a technicke vzdelani.takze za mne koupit fabrickou ,nebo mozna co urad,v susici slo před par mesici lecos,ale letos pan urednik opustil urad.

chuck77

#185 Nový příspěvek od chuck77 »

jj, smutná realita :( ...........to co stále a dokola opakuji, že doma zmaštěnou káru na noty za normální peníze+LEGÁLNĚ nejde postavit SE POTVRDILO :D .......a stejně tady zase někdo napíše své bláboly o štítku, žádosti na úřad, stížnosti na ouřadu............ :jazyk:
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.

palobobo

#186 Nový příspěvek od palobobo »

Na Slovensku je to mozne. Ministeratvo ma zoznam strojov ktore volakedy nepodliehali evidencii SPZ a tie je mozne dodatocne dat na cisla priklad Tk 14. ANS10 a kopa inych

chuck77

#187 Nový příspěvek od chuck77 »

hm tady v ČR to ale LEGÁLNĚ+RACIONÁLNĚ nejde :)

palobobo

#188 Nový příspěvek od palobobo »

http://www.telecom.gov.sk/index/index.php?ids=167691

Uz som to sem niekde daval. Chcel som prihlasit vlecku je to NSN 10 Agrostroj

chuck77

#189 Nový příspěvek od chuck77 »

nejkomičtější příběhy o tom, jak se štítkem jdou řvouni na ouřad a za křiku a stížnosti jim zdeptanou ouřada vydá RZ, TP a ORV :vysmech: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... t=vlek+spz

palobobo

#190 Nový příspěvek od palobobo »

Ja som sa na to potom vykaslal aj ked uz som mal nejake papiere k tomu a kupil som novu vlecku od Šalka ANS 1300. Dat do poriadku staru vlecku aby to preslo stk a kontrolou originaloty by tiez nebolo najlacnejsie.

DYK

#191 Nový příspěvek od DYK »

Ono je to trošku jinak. A jde to i u nás, tzv. dohlásit vozidlo.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

chuck77

#192 Nový příspěvek od chuck77 »

frantamac: dalo by se to prosím vytesat :) ............už tomu věří i ti, co tady píšou své nepodložené bláboly, na základě kterých lidi lozí po ouřadecha a dělají tam ze sebe stupída???? pozor dále na jednu věc!!! ten vlek by musel na zkušebnu a udělat brzdné zkoušky!!!!!!!!! cenově vyjde postavení domácího vleku is použitím fabrických komponent na nejméně 50000,- Kč. Na zkušebně v Praze mi sdělili, že cenu nelze střelit jen tak, ale že pohybuje v řádu desítek tisíc Kč!!!!!!!!!!!Ptal sem se na to, páč mám doma origo 2kolový vlek vyrobený ve 40.let, který nikdy nedostal SPZ a chtěl sem jej postavit na SPZ, páč jeho stav i konstrukce odpovídá i současným moderním výrobkům. NEJDE TO!!!!!!!!!!
Nějak se tady rozmohlo to, že někteí lidé žijí v zakletí svých chorobných představ o tom, že cokoliv má na sobě kousek hliníkovýho plíšku jako štítek dostanou na noty....NEDOSTANOU.příběhy o přestavbě PAJ na sklopku, sběráku na 2kolový vlrk a podbné bláboly tu sou na několika místech a jejich zdroje se zde do krve hádají a LŽOU..........

palobobo

#193 Nový příspěvek od palobobo »

U nas sa nehovori o dohlaseni vozidla ale o vozidlach ktore sa volakedy neevidovali. Ked ich chces teraz oficialne pouzivat na cestach musis mat SPZ. Volakedy na TK 14 stacila len karticka teraz musis mat normalnu SPZku.

chuck77

#194 Nový příspěvek od chuck77 »

největší sranda je, že oni to tady melou kolem dokola ty jejich bludy, ale nikdo to z nich v současné době na noty dostat NEDOKÁZAL, páč to NEJDE :vysmech: ..........z ouřadu je vyprali, ale ani náodou to sem nedaj a tak i ti další tam lozí a nechaj ze sebe dělat idioty :)

P.S.

#195 Nový příspěvek od P.S. »

V září jsem měl velký rozhovor s panem Marešem z výzkumáku. Přišla řeč i na přihlášení doma slepených přívěsů. Z ministerstva dopravy je příkaz přihlásit!!! Má to „ale“. Úředníky na odborech dopravy. To že celé přihlášení má nějaké podmínky, věc druhá.

Odpovědět

Zpět na „Dopravní technika“