Vlek Deza 3500

vleky, káry, vozíky, návěsy, cisterny, vyvážečky, hnojáky, ...

Moderátoři: rezis, Malboro, Leo

Zpráva
Autor
chuck77

Re: Vlek Deza 3500

#121 Nový příspěvek od chuck77 »

Šéďa píše:Nikdy se neponaučím a stále mě bude udivovat IQ houpacího koně u některých členů, kteří všechno znaj, všude byli a od všeho mají klíče. :D
Jak někdo z nevalné fotky pořízené z 5-ti metrů dokáže zjistit kvalitu a zpracování vleku, kterej v životě neviděl. :superman:

Přitom o cca 20 příspěvků před se může dočíst, že kvalita zpracování a použité materiály jsou jedny z nejlepších co se na našem trhu dá sehnat a poměr kvalita / cena je A+++

JJ podle čeho usuzujete hodnotu mého IQ :) ????....Můj dojem, že to je forový - doufám, že názor mít můžu. Vlek sem viděl již několikrát naživo, a tak si myslím, že vím o čem píšu :) . Nereším, jesli volí kupující dobře, to je jeho věc....Viděl sem na Techagru Pronar a za mě je to lepší volba - pro mě lepší, vy si kolego :superman: kupte co se Vám líbí :D
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.

Šéďa

#122 Nový příspěvek od Šéďa »

Vidět znamená hovno vědět, až s ním budeš 3 roky dělat, tak pak dej nějaký moudra.
A kolik stojí 5-ti tuna od Pronaru?

chuck77

#123 Nový příspěvek od chuck77 »

Pokud jdete jen po ceně, tak je samozřejmě dražší...3,5t startovala někde na 110 bez daně......ale nepsal sem o ceně, ale o tom, jak ten vlek je udělaný......viz můj názor výše ....pochopitelně si každý kupujme co se nám líbí a na co máme.........

Šéďa

#124 Nový příspěvek od Šéďa »

OK, omlouvám se, že jsem vůbec na tvoje hlouposti reagoval, už to neudělám, vyvolá to pak další a další příspěvky o ničem.
Na parádu za traktorem jebe pes, musí ten vlek vydržet, to od pohledu na výstavě těžko zjistíš.
Až zajdeš k někomu na dílnu a uvidíš, že to nedělá dobře, pak tvrď, že je vlek forový. Já tam byl a sledoval, jak mi to staví, jak jim to jde od ruky a dal bych za ně ruku do ohně, opravdu fortelná práce.
Obrázek

chuck77

#125 Nový příspěvek od chuck77 »

jj, mysli si své....platíš si to, kup si co chceš....nech si prosím výrazy jako hovno, hloupost, hodnocení IQ a podobně........píšu svůj názor a to že si Ti to nelíbí je Tvůj boj....pokud jsi si tak jistý, že to je skvělá volba, proč tak startuješ????? :D .............vidím a myslím si své.......názor je můj a Tobě se tady určitě nebudu zpovídat :)

Šéďa

#126 Nový příspěvek od Šéďa »

Nestartuju, jen mi překvapilo tvůj výraz forový, když o tom nic nevíš.
Ale jak jsem psal, už nebudu reagovat," je to marný, je to marný, je to marný", jak praví klasik.

STEEL

#127 Nový příspěvek od STEEL »

pro moje učely bude vlečka dostačující šlo mi hlavně o to aby měl SPZ jinak bych ji ani asi nekupoval budu jí hlavně využívat do lesa na dřevo a práce kolem domu
známej má už cca 4 roky 3,5tunu moc se s ní nemazlí a je spokojenej
taky de o to jak se k tomu kdo chová když se k tomu bude někdo chovat jak hovado tak zkurví vše je to jen o přístupu
a že by to bilo forový si nemyslím velikostně stejná vlečka od WTC písečná váží 800kg a tato moje váží 1170kg tak tam bude dost poctivýho železa
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039

chuck77

#128 Nový příspěvek od chuck77 »

Njn, chápu......dokud nenapíšu, že to je nepřekonatelnej vlek nebude tady klid :smich: ..........je to ten nejlepší vlek, co tady jezdí 8) .Oehler?? Hadra??? Molčík??? Šméčko!!! ZDT?? Předražený. Nějakej Polák???? Nekvalitní!!!!..........tady si prostě ten správný/jediný názor nenecháme rozvracet :) ..........

hlavně klid kolego...stres je ten hlavní likvidátor našeho zdraví :vysmech: ..........

STEEL

#129 Nový příspěvek od STEEL »

chuck77 : promiň to nebila žádná narážka na tebe jen sem k tomu vyjádřil svůj názor toť vše s nikým se dohadovat nehodlám ať si každý koupí co chce nebo na co má peníze
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
vlek BSS P 73 S olejová
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039

chuck77

#130 Nový příspěvek od chuck77 »

Máš na to??? Tak pak si kup, co se Tobě líbí a myslím, že doma Ti bude sloužit každý vlastní mašina k plný spokojenosti dlouhý roky 8). A Ty sis ho už koupil :) . Toť vše :D

kaja.h

#131 Nový příspěvek od kaja.h »

STEEL, moc pěkný. A podle fotek se mi to taky líbí. Ono je potřeba si ty vlečky nastudovat, všechny míry a váhy a pak rozhodnout. Deza 5000 je celková váha. Ty ostatní jsou jen navohybaný plechy.
Kluci měli vozy od Molčíka , vozila se hlína a jeden se rozlomil, tak kde je nějaká kvalita? A byl zánovní, žádná rachotina.
Jede traktor, je to Zetor 3011

jakubTN

#132 Nový příspěvek od jakubTN »

Tak k tej diskusii my máme pronara 671 je to 5tona vlek pobere hravo viac 7-8ton v klude bočnice aj rám čo sa týka týchto ľudových vleciek su najprepracovanejsie ale ta cena 6000€ bez dane :pistol: . To sa nikdy nevráti zato mate dve dezy

STEEL

#133 Nový příspěvek od STEEL »

Dneska sem zahlédl jet přes naší ves 72jku s lesní nástavbou a táhl za sebou modrou Dezu 5000 se síťovejma nástavkama
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
vlek BSS P 73 S olejová
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039

Zetornik

#134 Nový příspěvek od Zetornik »

Dobrý den pánové
Vlek Deza vypadá hezky, mohu se zeptat jakého výrobce by jste doporučili? Tu Dezu? ... Protože Molčík a ostatní se mi zdají o dost dražší, ale stejné :) ... Co se využití týče tak by mi stačila třítunka (na hnůj, do lesa na dřevo, kolem domu přivést odvést). Ale aby to určitě mohlo na silnici. O koupi uvažuji do budoucna, či dají se pro odlehčení peněženky sehnat tyto vleky použité a o něco levnější? Či to nedoporučujete? :evil: .. :help:

Širon

#135 Nový příspěvek od Širon »

Pro odlehčení peněženky si kup něco dražšího,to je cokoliv mimo Dezu. Po jakékoliv starší káře s papírama pasu už pár let.Nikdo se toho nezbavuje,max tak obecní úřady a podobný instituce.To je ale většinou šrot,páč co za něco stojí se ven mezi lidi nedostane.
Pořízení, přepis, oprava,doprava,čas do toho toho šrotu vloženej by většinou vyšla skoro jako nová Deza, kterou objednáš a naporoučíš jak ji chceš a potřebuješ.
No a jestli ji budeš tahat něčím co ti povoluje víc jak 3 tuny ,tak ber 5.tunu,cenově není až tak dražší a mít rezervu je vždycky fajn.
Samozřejmě by se mi líbila kárka ZDT,nebo nějaký Krone,ale na moji potřebu mi vyhovuje to co postavil táta před 25.lety a slouží to do dnes,je sice díky kolům z V3S trochu vyšší,ale největší problém je ta Spz.Bydlím přímo na silnici co kopíruje D1 a při tom provozu se bojím s domadělem vystrčit nos.Takže do budoucna bude určitě Deza.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....

Odpovědět

Zpět na „Dopravní technika“